Ще плачете от душа: Думите на Емилия разтърсиха всички! (певицата е много зле - четете тук)

https://goreshto.net/novini/shte-plachete-ot-dusha-dumite-na-emiliya-raztarsiha-vsichki-pevicata-e-mnogo-zle-chetete-tuk/50404 Goreshto.net
Ще плачете от душа: Думите на Емилия разтърсиха всички! (певицата е много зле - четете тук)

Емилия разтърси мрежата така, както никога досега!

Черни дни се заредиха в живота на поп фолк дивата Емилия. След тежката катастрофа, която отне живота на 19-годишния Феди Башур - син на годеника й Жорж Башур, Еми е неутешима. Както знаем, тя отмени всичките си участия и ангажименти за неопределено време. Спря да поства и снимки и статуси в мрежата. Единственото, което сподели наскоро, е една притча, с която разтърси хиляди хора.

Ако не ви се плаче като малко дете, не четете написаното от певицата. Ако го направите, бъдете сигурни, че сълзите ще бликнат от очите ви. Написаното е толкова силно, искрено, велико... С него Емилия се опитва да ни покаже поне мъничко от вътрешния си свят в момента, а близките й се надяват да успее да продължи напред.

Истината е, че след загубата на младия Феди, Емилия не спира да плаче и се бои да не изгуби любовта на живота си в лицето на баща му Жорж. Изпълнителката се измъчвала силно, тъй като трагичното пътуване е било по нейно желание и нямало да си прости ако случилото се я лиши от мъжа на живота й. Надяваме се двамата да успеят да намерят сили и любовта им да е наистина голяма, за да може да продължат заедно напред. Това изпитание ще бъде тест за чувствата им и дано да го издържат успешно. А ето и притчата, която Емилия сподели на стената си: "Едно шестнадесет годишно момче отивало в чужбина на ученическа ваканция. Когато се връщало, неговата майка го очаквала на летището. И понеже много й липсвало, когато го видяла тя го прегърнала и притиснала силно към гърдите си. Момчето се ядосало от това и казало, че не е вече малко дете и се срамува от приятелите си. Казвайки това, то наранило сърцето на майка си, която си помислила, че не я обича повече. След шест години момчето трябвало да пътува отново в чужбина и въпреки, че вече било на 21 години, майка му отново го съпроводила до летището. Но този път не го прегърнала, а се обърнала и със сълзи на очите му казала: „Сбогом, сине, грижи се за себе си!” Когато момчето се върнало, майка му не го чакала. Пристигайки в къщи, то намерило на масата ваза с цветя и до нея писмо от майка му. Любопитството го накарало да прочете веднага писмото и едва свършило, паднало на колене, плачейки. В писмото пишело:” Сине мой,когато преди 6 години се върна у дома, в очите ми имаше радостни сълзи и те прегърнах силно. Сега, когато четеш това писмо, аз няма да съм вече между живите. Бях болна от рак. Когато замина последният път, не те прегърнах... а се обърнах, за да не те засрамвам пред другите. Но плачех много, защото знаех, че това е последния път, когато те виждам. Обичам те много и ще се грижа за теб от небето. С много обич...МАМА", написа Емилия. Повече думи са излишни. Емилия

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.