Щерката на Гала изкърти: Скромната Мари показа гола дупара с "Цуни ми го!" (барабанчето й е убийствено - виж СНИМКИТЕ)

https://goreshto.net/novini/shterkata-na-gala-izkarti-skromnata-mari-pokaza-gola-dupara-s-cuni-mi-go-barabancheto-y-e-ubiystveno-vizh-snimkite/49942 Goreshto.net
Щерката на Гала изкърти: Скромната Мари показа гола дупара с "Цуни ми го!" (барабанчето й е убийствено - виж СНИМКИТЕ)

Щерката на Гала - Мари Будева изпоти мрежата със снимки, но и с изказване!

Прелестната дъщеря на Гала - Мари Будева определено порасна. И това не личи от възрастта й и факта, че миналата година завърши средното си образование. А от неочакваната разкрепостеност в поведението и отношението й към света, което демонстрира наскоро. Мари Будева, която винаги е била адски скромна, тиха и дори срамежлива, показа, че вече е жена. Жена със самочувствие, ясни цели пред себе си и много повече свобода. Не можем да не признаем обаче, че макар и по-разкрепостена, тя не е изгубила чувството си за мярка и стил. Вчера щерката на Гала буквално втрещи мрежата като постна своя снимка от плажа. На която е с толкова изрязани прашки, че по-скоро си е по голо барабанче. А върху тялото й липсва каквото и да било горнище. Широкопола шапка завършва "тоалета" на Мари Будева, върху чиято действително яка дупара са разположени два отпечатъка от мъжки длани - направени от пясък. "Цуни ми Д-то", това е написала като хаштаг на английски дъщерята на Гала над снимката си, което очевидно дава да разберем, че вече е надраснала комплексите и страховете си. И изобщо не й пука кой какво ще измисля и ще пише за нея. Няма как да си кривим душите - по тяло Мари не само засенчва майка си, но директно хвърля в тъча прехвалени красавици като Гери-Никол, Андреа, Дара и прочие. Все певици, на които фотошопът е така необходим като въздуха. Като я гледаме, явно скоро щерката на Гала няма да се нуждае от модерните способи за корекции на тяло. Нейното е повече от перфектно. Само може благородно да се завиди на гаджето й - сина на Джуджи, който единствен в момента има правата върху това малко и стегнато барабанче. Както знаем, двамата са заедно още от ученици и към момента отношенията им вървят перфектно. Нищо чудно скоро и да заживеят заедно на семейни начала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.