Щерката на Румен Радев остана без бал (Коронавирусът провали последните учебни дни на Дарина)

https://goreshto.net/novini/shterkata-na-rumen-radev-ostana-bez-bal-koronavirusat-provali-poslednite-uchebni-dni-na-darina/51493 Goreshto.net
Щерката на Румен Радев остана без бал (Коронавирусът провали последните учебни дни на Дарина)

Щерката на Румен Радев остана без бал заради пандемията

Дъщерята на президента Румен Радев извади лош късмет и няма да има шанса да преживее тръпката на абитуриентския бал. Дарина е сред тазгодишните зрелостници и завършва столичното 35-о СОУ „Добри Войников“. Президентската щерка започнала подготовката за бала си още преди месеци и също като своите съученички се вълнувала от избора на рокля, грим, прическа. Поради извънредните мерки в страната заради коронавируса обаче тя няма да има шанса да блесне като принцеса в елитния столичен ресторант, където класът ѝ трябвало да празнува финала на XII клас. Дарина била съсипана от развоя на събитията и проронила немалко сълзи, че балът й няма да се състои. Все пак щяла да има шанса да облече официалния тоалет в двора на училището, след като на абитуриентите бе разрешено да се съберат за последно в школата и да отброят от 1 до 12, както повелява традицията. [caption id="attachment_18233" align="alignnone" width="365"] Снимка: Инстаграм[/caption] Едва ли и изпращането на Дарина с роднини и приятели ще протече по план, както президентската щерка си го представяла. Тя не споделя дали събитието е отпаднало и не издава кои са били сред поканените. Едва ли обаче мащехата ѝ Десислава Радева щеше да присъства на семейното празненство и да седне на една маса с първата жена на държавния глава – Гинка, коментират запознати. По-важни от трепетите около проваления абитуриентски бал обаче са матурите, на които Дарина ще трябва да се яви. Дъщерята на Радев вече била готова с избора си на университет, а близки до семейството издават, че най-вероятно талантливата девойка ще се насочи към сферата на изкуствата. Не е тайна, че още от IX клас тя беше част от театралната трупа към училището си. Заедно с колегите си в кръжока обиколиха десетки фестивали и конкурси по света, а Дарина често грееше в главните роли на постановките, които се играеха на френски – езикът, който тя и съучениците ѝ изучаваха усилено в гимназията. Щерката на Румен Радев вече няма да играе в училищната трупа, но като нищо от есента може да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ или да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство, пише Ретро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.