Що така бе, Миме: Съквартирантите разобличиха голямата лъжа на Мария! (самият Биг Брадър остана шокиран + снимки)

https://goreshto.net/novini/shto-taka-be-mime-sakvartirantite-razoblichiha-golyamata-lazha-na-mariya-samiyat-big-bradar-ostana-shokiran-snimki/50002 Goreshto.net
Що така бе, Миме: Съквартирантите разобличиха голямата лъжа на Мария! (самият Биг Брадър остана шокиран + снимки)

Мария бере голям срам, след като измамата й лъсна наяве!

След цирка с напускането на Мегз снощи, днес Къщата на Вип Брадър осъмна с нова бомба. Този път обаче, свързана не с капризите на дизайнерката, а с лъжата на Мария. Опашата лъжа при това, която беше разкрита от самите съквартиранти. Дори Биг Брадър остана ошашавен и изумен от факта какви си ги е измисляло миньончето на Пайнер. Само и само да се направи на "голямата работа" след развода с Християн Гущеров. Помните, че Мария от месеци разправяше в интервютата си, че не е сама, а с нов мъж до себе си. Не спираше да повтаря колко добре се чувства, обичана и обгрижвана. Само дето този "нов мъж" никой не го чу, нито го видя. Предвид навика на чалгарката да се хвали и да бие тъпана всеки път, когато омотае някого в мрежите си, това изглеждаше меко казано съмнително. Е, ясно защо - лъсна истината, че този ном мъж е само в главата на Марийка. Мара Отварачката бе разконспирирана от съквартирантите. И по-специално от Джулиана Гани, Алекс Богданска и Тото от СкандаУ, след като всички я видяха как упорито и без задръжки се усуква около милионера Цуни. Цветелин Маринов - Цуни е сред бившите и известни любовници на Преслава, а и на ред други фолк певици. Явно сега Мария е решила да се облажи от възможностите му, затова не спира да ходи след него и да му гука сладко в Къщата. Набезите на Мария към Цуни успяха да шокират и самия Биг Брадър, който признал в разговор с певицата в Изповедалнята, че е изумен от поведението й към Маринов. "Няма ли тази твоя близост да притесни половинката ти навън?! Нали каза, че имаш сериозен човек до себе си, Мария?! Би ли разкрила нещо повече за него", попитал я Големия брат. На което Мимето отвърнала само със срамежлива усмивка и смотолевила, че не иска да говори по въпроса. А и как да говори, след като към днешна дата може вече да крои планове да стане г-жа Маринова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.