Силата на тези думи е могъща: Прочетете ги само ако имате спешна нужда от помощ и закрила! (бързото им действие смайва)

https://goreshto.net/novini/silata-na-tezi-dumi-e-mogashta-prochetete-gi-samo-ako-imate-speshna-nuzhda-ot-pomosht-i-zakrila-barzoto-im-deystvie-smayva/50099 Goreshto.net
Силата на тези думи е могъща: Прочетете ги само ако имате спешна нужда от помощ и закрила! (бързото им действие смайва)

Бързо ще разберете, че тези думи действително работят и затова не бива да се произнасят напразно!

Тези думи могат да променят живота ви. При това гарантирано, защото са изпробвани милиони пъти от векове насам. Силата им е могъща, но трябва да ги изкажете или да ги прочетете само ако наистина се нуждаете от бърза намеса, помощ и закрила. Никога, абсолютно никога не четете тези думи в нетрезво състояние, ако сте разсеяни, на шега или дори ако заеквате. В последния случай е добре някой познат или роднина на човека с говорни дефекти да прочете думите вместо него. Но, разбира се, в негово присъствие. Бързо ще видите, че ефект от тях има и той е голям. От вас се иска едно - да се съсредоточите, да се успокоите и докато четете или изговаряте наизуст думите, да сте изцяло концентрирани в проблема си. Най-добре е да прочетете тези думи три или девет пъти. Ако след това почувствате вътре в себе си, че имате нужда от още малко повторения, не се колебайте да ги направите.

Тези думи са ведически и древни, притежаващи доказан огромен енергиен заряд. Наричат ги дори не думи, а вибрации, тъй като самата им структура е такава, че отприщва силна енергия. Енергия, която е в състояние да чупи прегради и тотално да променя ситуации в живота ни.

Първата от двете силни "пароли" (ако можем да ги наречем и така), е "ВЕДА ОТВЕД". Тя ще ви е безкрайно нужна и полезна ако искате бързо да премахнете негативни емоции, мисли и събития от живота си. В древността с тези думи хората са спирали дори природни стихии. Всеки път, когато над вас е надвиснала опасност или знаете, че някой ви е насочил негативна енергия или пожелания, прочетете тези думи "ВЕДА ОТВЕД". А, когато много се нуждаете от късмет - било то в работата, за да се отървете от мизерията, безизходицата, безпаричието и всичко лошо, което сякаш ви се е лепнало, прочетете следното: "ВЕД ВЕЛИКО ВЕРИДАЙ". Тези думи са с доказано бързо действие за късмет, благополучие, пари, изобилие. Но също така действат доказано и при желание за здраве и лечение. Правилно е да се произнасят, преди да тръгнете за важна за вас среща или още рано сутрин, преди да станете от леглото. И не на последно място - тук не са нужни нито свещи, нито кристални топки, нито звънчета и прочие. Просто концентрирайте мислите си и напълно правилно произнесете думите. Желаем ви успех!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.