Силиконката Илона Георгиева: Не издевателствайте над родителите си, лигльовци! (виж как изригна)

https://goreshto.net/novini/silikonkata-ilona-georgieva-ne-izdevatelstvayte-nad-roditelite-si-liglyovci-vizh-kak-izrigna/50991 Goreshto.net
Силиконката Илона Георгиева: Не издевателствайте над родителите си, лигльовци! (виж как изригна)

Илона Георгиева постави мнозина на мястото им!

Силиконката Илона Георгиева буквално накара мрежата да закипи. Завършилата теология чаровница постави на мястото им всички лигли, лигльовци, мамини душички и прочие... Чиято единствена цел за Коледа е да одрусат родителите си за скъпи подаръци. Ето какво им заяви Илона:

"Започва коледното издевателство над любимите ви родители!!!.... Дали тази година ще покорят очакванията ?! Дали ще има Apple, SWAROVSKI, Dior, GUCCI, CHANEL под елхата? Не знам!

Не знам и дали сте забелязали, че Коледа от един хубав и семеен празник се превърна в надпревара за доказване на обич, чрез предмети. Ако преди визуализацията на празника беше.... Мляко, бисквити, шоколадови календари, канела, тарлъци, пижами и традиционни манджи.... то днес е.... PERFECT сарми, TOP блясък, WOW ризи, OFFICIAL рокли, TOO MUCH суета, LITTLE кутийки и BIG кредитни задължения... за да може да бъдете усмихнати и да спрете да мрънкане! За да може да усетите празника. За да се чувствате EXITED, BLESSED, LOVED... за да се докоснете до идолите си, които ползват същата козметика или аксесоари... Без значение, че родителите ви,за разлика от тях спестяват с месеци и се притесняват, че са ви взели iPhone 8, вместо X...... защото и на такива "разочарования" съм свидетел... Само искам да ви кажа, че сте противни, гнусни и наистина неблагодарни. Искам да вярвам, че ако сега трябва да нарисувате "Коледния дух", като човек, ще е със скромни одежди и добро сърце, а не с dress, bless, pless by Zlatka, Penka, Lenka и т.н... но не вярвам!

Искам да вярвам, че същия този образ ще мирише на тиквеник, баклава, плодове и сладкиши, а не на "Chanel number 5" или "Les Larmes Sacrees de Thebes"... но не вярвам! А истината е, че поне на Коледа искам да вярвам на нещо или някой, освен семейството ми. Искам просто за тези къси, празнични дни да сме нормални, естествени и наистина добри, защото фалша, в който се налага да живеем през останалото време е абсолютен факт.

Аз съм много ЗА градацията и модерното мислене, но да убивате класиката в името на "New Kyle Cosmetics " е..... (Вие преценете какво). И все пак ако решите да сте убийците на Коледа, защото имате това право!... То поне не убивайте ентусиазма на претоварените си родители, които правят всичко възможно за да ви помогнат да се почувствате щастливи и да бъдете част от тази нова, ВАША, измислена Коледа!

Хaйде сега "започвайте да бегате, бате" за да ги прегърнете. И да им покажете, че и с празни ръце пак ще са най-скъпите "неща" в живота ви!", разтърси мрежата Илона Георгиева. За което лично ние я ПОЗДРАВЯВАМЕ!!!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.