Симона трогна България след загубата от Крисия /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/simona-trogna-balgariya-sled-zagubata-ot-krisiya-video/49221 Goreshto.net
Симона трогна България след загубата от Крисия /ВИДЕО/

Симона Иванова понесе загубата от Крисия Тодорова с достойнство, Гергана Тодорова също

Вече е ясно на цяла България, че Крисия Тодорова спечели безкрайно интересния конкурс на "Шоуто на Слави" и ще бъде партньорка на г-н Андреев на сцената. Онова, което трогна зрителите обаче, е случилото се след произнасянето на победителката.

Тогава Симона Иванова се обърна към Крисия с пожелание за успех на разградското момиченце в шоуто и на добър час с г-н Андреев. Гергана Тодорова също пожела на Криси успех и да остане все така усмихната и артистична.

[caption id="attachment_3364" align="alignright" width="300"]Симона загуби, но поздрави Крисия Симона загуби, но поздрави Крисия[/caption]

Водещият Слави Трифонов посъветва, точно преди произнасянето на шампионката, загубилите момичета да поздравят победителката. Пролича си обаче, че Симона и Гергана бяха напълно искрени в пожеланията си. Те безспорно трогнаха България. За пореден път се видя, че по-чисто и свято от детското няма. У тези малки сладурани няма никаква конкуренция или завист. Те просто се забавляваха в "Шоуто на Слави".

Сега предстои сериозна работа за Крисия Тодорова. Сладураната за първи път ще трябва да прави шоу на сцената. Досега тя е залагала предимно на своя глас, но при Слави нещата няма да бъдат съвсем такива.

Симона Иванова се считаше до последно за основната конкурентка на Крисия, въпреки че и Гергана Тодорова пее великолепно. В крайна сметка обаче Ку-ку бенд постъпи логично и даде на хората радостта, която очакваха. Може да се каже, че публиката избра Крисия Тодорова за победител, тъй като без нея рейтингът на "Шоуто на Слави" няма да е същият.

Честито на Крисия от Goreshto.net!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.