Симона Загорова - уникална и завладяваща /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/simona-zagorova-unikalna-i-zavladyavashta-video/49372 Goreshto.net
Симона Загорова - уникална и завладяваща /ВИДЕО/

Симона Загорова отново напомни за Глория с невероятно изпълнение!

Уникална Симона Загорова пак разтърси Facebook. Хубавата щерка на Глория публикува поредното си великолепно изпълнение, което събра множество положителни коментари, видя Goreshto.net. Симона пее хита Stop и показва завидни певчески данни. Момичето е наследило донякъде майка си с любовта си към баладите.

Симона Загорова обаче се опитва да излезе от сянката на великата Глория. Тя не пее поп-фолк. Насочила се е към чуждестранната музика и по-специално тази на английски език. Засега Мони не е навлязла професионално в музиката. Изпълнява само стари култови песни. След като завърши гимназия обаче, има вероятност Загорова най-после да зарадва Илия и Глория с авторско парче. За целта родителите й ще й помогнат много, тъй като те имат доста познанства в тези среди.

[caption id="attachment_4602" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова отново завладя Facebook с поредното си брилянтно изпълнение Симона Загорова отново завладя Facebook с поредното си брилянтно изпълнение[/caption]

Като всеки творец, и Симона има своята муза. Това е Симеон Данев, с когото дори планират сватба в скоро време. Преди години Глория започна да пее под въздействието на силната си любов към Илия Загоров. Сега с дъщеря й се случва нещо подобно. Талантът го има, само трябва да го насочи в правилната посока.

Чуйте и се насладете на Симона Загорова!

https://www.youtube.com/watch?v=jqJ3JhFqcyc

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.