Симона Загорова: Започнах с недоверие, но шест седмици след тези 4 упражнения, не си познах бедрата! (ефектът е доказан - снимки)

https://goreshto.net/novini/simona-zagorova-zapochnah-s-nedoverie-no-shest-sedmici-sled-tezi-4-uprazhneniya-ne-si-poznah-bedrata-efektat-e-dokazan-snimki-2/50089 Goreshto.net
Симона Загорова: Започнах с недоверие, но шест седмици след тези 4 упражнения, не си познах бедрата! (ефектът е доказан - снимки)

Симона Загорова се превърна в прекрасна млада дама!

Симона Загорова вече не е просто щерката на Глория. Двойката порасна сякаш по-бързо от очакваното и помъдря. Тя вече е поела по пътя си и прави това, което обича - а именно музика. Доста по-различна от тази на примата на поп фолка, но това е нейният свят. Мнозина често се чудят какво е направила Симона Загорова с визията си, тъй като тя изведнъж разцъфна. От едрото и пухкаво момиче днес няма и следа. Само че младата певица категорично оборва слуховете, че се е подлагала на операции или други интервенции.

Тялото си е оформила сама и то по съвсем естествен път. Сладураната насърчи младите момичета да не се колебаят, а да започнат веднага. С четири лесни упражнения за бедра, ефектът от които идва още след месец и половина. При това съвсем очевиден.

"Не ми се вярваше и започнах с неохота. Но понеже са наистина лесни и не отнемат нещо много време, нито усилия, реших да съм постоянна. Правех ги най-малко пет пъти в седмицата като отделях общо около 40 минути. Не си познах краката после, за което безкрайно се радвам", споделя Симона, а приятелките й вече отдавна са се запалили. Всъщност това, което певицата прави, е доказано отдавна. Нещо повече - много дами не са наясно, че мускулите на краката като четириглавият мускул и прасците са далеч по-лесни за оформяне, отколкото бицепса и трецепса. Тези четири упражнения са предимно за горната част на бедрата и седалищните мускули като може да се правят от всеки. И то в съвсем домашни условия. Първото упражнение тонизира четириглавия мускул и прасците. То представлява статичен клек като през цялото време гърбът трябва да е опрян до стената. Второто е изкачването на стълби или степер, с който лесно можем да се снабдим у дома. Може да не е дори уреда, а обикновен степер за аеробика от устойчива пластмаса. Третото упражнение са чудните напади, които са перфектни за оформяне на бедрата и прасците. И четвъртото е стискане на една топка между коленете, което се отразява вълшебно върху най-проблемната вътрешна част на бедрата. Добре е да се правят по 3 серии от нея за около 30 секунди всяка. А останалите упражнения се правят от порядъка на 3-5 серии по 15-20 пъти всяка. Желаем успех на всички в това полезно, но и приятно начинание!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.