Синът на Кольо Карамфилов ужаси мрежата: Говори за самоубийство! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/sinat-na-kolyo-karamfilov-uzhasi-mrezhata-govori-za-samoubiystvo-vizh-tuk/50892 Goreshto.net
Синът на Кольо Карамфилов ужаси мрежата: Говори за самоубийство! (виж тук)

Синът на Кольо Карамфилов е отвратен от родната действителност!

Синът на художника Кольо Карамфилов - писателят Росен Карамфилов ужаси приятелите и последователите си в мрежата. Отвратен и омерзен от родната действителност, младият мъж, който е прикован на инвалидна количка, заяви следното: "Отказвам да приема механизмите на тоя свят. Това вечно робуване на гадните пари, на гадните банкови сметки, иде ми да си даря всички средства на някой дом за сираци и да избягам на село. Не е нормално всичко да е пари. Храната е пари. Любовта е пари. Бебетата са пари. Всичко, всичко, всичко е пари. Ако ги нямаш - мреш. Има вариант и да ги имаш и да ти се мре. Като не ти понася цялата тая чудовищна материалност. Искам да мога да подаря на 500 свои читатели романа си. Вместо това те трябва да го купуват. И ДДС-то да им яде парите, а аз да прибирам дребния хонорар от 20% на книжка. Докато това е така - пазар няма да има и писателите все ще гладуват. Със всичка сила ми се крещи: ДОЛУ, ПРОКЛЕТИТЕ ПАРИ! ДОЛУ, ПРОКЛЕТАТА МАТЕРИЯ! Духът ми се бунтува срещу това. Ако се самоубия един ден - главната причина ще бъде тази. Не че нямам пари, а че не мога да понеса властта им над хората. Над представата за Бога. И понеже съм малко по-умен, отколкото се очаква, зная - смъртта е единственото решение. Туп и толкова. Покой... (Откачил съм, това го разбрах, но нали такъв ме предпочитате...), взриви мрежата Росен Карамфилов. "Никакво решение не е смъртта, Роска! Решението е на Буковски, само ти трябва един спонсор-издател да ти плаща. Но като "стипендия, той така нарича постоянния хонорар, защото не е голям, но му стига да си пише книгите и да живее скромно. И написва "Поща" за по-малко от месец, първия си роман. После води постоянна рубрика "Записки на стария мръсник", за което му плащат. Помисли, намери нещо такова... Ти можеш!", съветват го в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.