Скандал: Денди с жестоки обиди към Жени Калканджиева! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandal-dendi-s-zhestoki-obidi-kam-zheni-kalkandzhieva-vizh-tuk/50809 Goreshto.net
Скандал: Денди с жестоки обиди към Жени Калканджиева! (виж тук)

Денди рискува да си навлече гнева на устатата Жени Калканджиева!

Писателят Любомир Милчев - Денди дърпа лъва за опашката. Той си позволи да ръси обиди за Жени Калканджиева и останалите светски дами от изминалата Седмица на модата. Като познаваме нрава на бившата Мис България обаче, това няма да му се размине просто така.

"Лелките на т.нар. Софийска седмица на модата – климактерични парцалетини и разпоретини... Които, движейки се от едно светско събитие на друго, за да си покажат парцалите, обезмислят каквато й да било стилна събитийност!

Незабавно е необходимо огледало, в което да се лицезрат какви бостански плашила представляват!", взриви с коментара си Денди. И разбуни духовете в мрежата. След което постна обща снимка с Калканджиева и продължи:

"Когато мадам Жени пристигна, хладилната хралупа със съестни продукти и други питейни провизии се бе значително поопразнила. И нетърпеливият възторг по пристигането й търпеше по тази причина разголемяване до раздувка в произтичане на едно, така да се каже, да ти изтекат лигите.

Ала това ослюнчване размекваше дори и „любовта“ към нея като някаква храна, на която всички се нахвърлят в пристъп на прегладнялост. Натъпкването на двата хладилника, на нашия и на господарския етаж приличаше на сълзлива акция на червения кръст и хуманитарна помощ без граници с хълцавицата на признателността и изригващото оригване на благодарността. Дори мравките, които се промъкваха през някаква дупчица в нашата кухня сетиха едно оживление, а че се покачиха и на плота за приготовление. А какво да кажем за актьорите от трупата – предстоеше питателен импулс за още по-налудно щъкане и нутрификационно въздвижение на жюстиновото богохулство в сепващите изблици на внезапните и въздълги появи на рамзесоподобния Тимен. На сцената, откъдето щеше да става все по-трудно да бъде изкаран и където все повече заприличваше на конвулсивното театралното добиче Иво Димчев в безкрайния му и отруден моноспектакъл. Ала за разлика от последния, се явяваше на своя, паразитиращ спрямо оновния спектакъл, моноспектакъл с нещо подобно на пеплум джакет, проектиран от Шиапарели.

Но мадам Жени, за да се върнем все пак към нея и благотворителната й истерия, се бе погрижила и за подмокрянето с много порто и розе на тези пръвни срещи с авиньонстващата и жюстинстваща трупа.

Така и срещата й със спектакъла бе подсладено предопределена да се удави в реки от порто, от които, за моя радост, успях да отклоня няколко ручея и към мен. Тъй като трупата в целия й блясък отиваше в театъра по-рано за подготовка и съсредоточение, на мен се падна честта да заведа дамата от модните дефилета в театъра. Естествено там тя трябваше да се появи бляскава, като да иде от модните подиуми на Милано и да превърне спектакъла в кастинг и фитинг. Но преди това се започна нескончаем макияж, времетраенето на който, освен че преполови още една бутилка порто и известни децилитри розе, заплашваше да сръфа и половината от спектакъла, за който очевидно закъснявахме...", публикува Денди.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.