Скандал! Европейският съюз отново ни спира кранчето!

https://goreshto.net/novini/skandal-evropeyskiyat-sayuz-otnovo-ni-spira-krancheto/49670 Goreshto.net
Скандал! Европейският съюз отново ни спира кранчето!

Редица изключително добри европроекти, с помощта на които могат да се подпомогнат множество сектори и области, няма за съжаление да видят бял свят.

European-UnionБенефициентите, които в повечето европроекти, не са компании от държавен характер предизвикат огромни проблеми, което задълбочава още повече и без това проблемите с реализирането на програмите и усвояването на отпусканите от европейската общност пари за тях. Отново една от най-основните причини, създаващи непрекъснати проблеми и пълен хаос е липсата на достатъчно умения най-вече по отношение на правилното разпределение на парите, отпуснати по съответните европроекти, целящи развитие и подпомагане в различните области. По нужните оси, стана ясно, че разпределението на европейските парични средства е извършени не както трябва, обсъждат специалистите. Докато всички тези проблеми и разисквани теми върлуват навсякъде стотици изключително добри проекти висят във въздуха, просто защото тяхното започване няма как да се осъществи заради липсата на каквито и да е европейски средства, които от огромна нужда. Такива отлични според идеята си европроекти, които стоят без развитие по никой параграф, са например проектите, насочени към развитие на селкостопанските райони, за които идеи има много, но няма пари, с които да бъдат осъществени за съжаление, това обясняват експертите в този бранш.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.