Скандал: Господарите попиляха Моника Валериева, тя буквално изригна! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandal-gospodarite-popilyaha-monika-valerieva-tya-bukvalno-izrigna-vizh-tuk/50842 Goreshto.net
Скандал: Господарите попиляха Моника Валериева, тя буквално изригна! (виж тук)

Моника Валериева побесня срещу "Господари на ефира"!

"Господари на ефира" или на Уеба, както се прекръстиха, попиляха Моника Валериева. Всъщност не само нея, а още редица гърли, обикалящи света незнайно как и с кого. Материалът се превърна в хит в мрежата, но разгневи Валериева. Ето какво написа тя: "Следващият път, в който "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" намесят ИМЕТО МИ, в подобни репортажи, ще бъдат съдени! Директният намек, че пътувам и крия "чичко паричко", ще бъде доказан, със самолетни билети, хотели от всякакви дестинации,и т.н. Както и с чат със "собственика" на предаването преди една година, в който му обяснявам за козметичния ми бранд и работата ми в Лос Анджелис. Сега нека прикачим снимки на изброените дестинации от репортажа, на които в Испания съм с момичето което работи за мен. В Турция с Андреа, с приятели които не желаят да бъдат в публичното пространство - ЖЕНИ! Както и в Шанхай с БАЩА МИ и то по работа! Пожелайте си дестинация за да Ви прикача снимки. Това, че не желаят някои жени да бъдат в медийното пространство не Ви дава правото да ме слагате в репортаж, свързан с "sugar daddy"! Има достатъчно снимков, видео материал, както и имам бизнес - доказуем, както и има доказателства с кого излитам, къде и с кого спя! Е успех! Сваляте нивото, както Вас Ви свалиха... Турция, Маями, Лос Анджелис, Маракеш, Женева, Италия, Лондон, където пожелаете! Разбира се преди,когато съм имала връзка, съм пътувала и живяла с мъж, дори обявих годежа си, но и него си го измислих нали?", разбесня се Моника Валериева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.