Скандал: Изловиха Гала в измама с новата й козметика! (виж как лъжат клиентите - мрежата завря)

https://goreshto.net/novini/skandal-izloviha-gala-v-izmama-s-novata-y-kozmetika-vizh-kak-lazhat-klientite-mrezhata-zavrya/50438 Goreshto.net
Скандал: Изловиха Гала в измама с новата й козметика! (виж как лъжат клиентите - мрежата завря)

Гала пусна на пазара новата си козметична линия, а клиенти нададоха вой!

Клиенти нададоха вой само дни след като новата козметична линия на Гала беше пусната на пазара. Първото, което прави впечатление е, че противно на очакванията, се предлага само един продукт. А не цяла серия, както очакваха повечето дами. Става дума за подмладяващ серум, който се продава на баснословната цена от 119 лева. С доставката, разбира се, ще си добавите още 5-6 лева. На всичко отгоре, въпросният серум дори не е в грамаж от 50 мл, а едва от скромните 30 мл. На опаковката ясно пише, че за да има "феноменалния" ефект, серумът трябва да се маже сутрин и вечер. Сами може да си представите колко време ще може да мажете лицето и шията си с тези мижави 30 мл. Искате да продължите с месеци за по-големи резултати - няма проблем. Поръчвате си нов и ви го доставят на минутата - срещу нови 119 лева. Честито да им е на българките!... Да не говорим, че според критиците и хората от козметичния бранш, този и други подобни продукти, с нищо - ама с абсолютно нищо няма да помогнат за промяната на вида ви. Рекламните трикове и високопарни обещания от рода на това, че серумът е "началото на нова ера в българската козметика"..., са пълни глупости. "То бива алчност, бива чудо, ама чак пък толкова. Защо Гала не се маже с това чудо, ами редовно ходи из скъпите столични центрове и клиники, където й правят от най-скъпите процедури?! И пак си личат годинките, не е с лице на 20-годишна. Ама будали дал Господ у нас и точно от тях сега ще забогатеят дюшеш", коментират потребители по форумите. Болшинството дами са възмутени от потресаващата цена още на първия продукт на Гала. И правят сравнение с десетки утвърдени и наистина световни марки козметика, чиито цени са същите и дори по-ниски. При това за количество на крема или серума от 50 мл. Двойно демек. "Повечето българи едва свързват двата края и не знаят как да си платят сметките, а те седнали да ми предлагат една цвъчка за 120 лева. Как не ги е срам?! Наглостта им удари тавана", гневят се в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.