Скандал: Нели Петкова самотен родител?! Кой е таткото на бебето й (заподозрените са двама, шокиращи разкрития)

https://goreshto.net/novini/skandal-neli-petkova-samoten-roditel-koy-e-tatkoto-na-bebeto-y-zapodozrenite-sa-dvama-shokirashti-razkritiya/50000 Goreshto.net
Скандал: Нели Петкова самотен родител?! Кой е таткото на бебето й (заподозрените са двама, шокиращи разкрития)

Нели Петкова роди първото си дете наскоро, но защо го гледа сама?!

Бившата певица на Слави Трифонов Нели Петкова роди първото си дете навръх светлия празник Голяма Богородица. Малкото момченце бе кръстено Даниел, но у всички остана впечатлението, че певицата го отглежда сама. Без мъж до себе си. Говореше се, че татко на Даниел е американския й приятел Джералд, когото обаче никой от познатите й до днес не е виждал. Джералд хем съществува, хем е като сублимирал. Не се появи дори след раждането на собственото си бебе. Ако е негово, разбира се, пише вестник "Галерия". Друг е въпросът защо Нели Петкова роди в България, след като половинката й е американец и двамата живеят в САЩ. Едва ли не могат да си позволят да отделят средства за това най-важно събитие в живота си. И тук вече гръмнаха подозренията и разкритията на близки до блондинката източници. Според тях е повече от вероятно въпросният Джералд изобщо да не съществува. Или двамата с Петкова да са се разделили отдавна. Ако това е така, то вариантите за баща на бебето са три. И това са все родни знаменитости, с които Нели Петкова е имала връзка. Първият и най-шокиращ вариант е бебето да е от Слави Трифонов. Двамата с Нели имаха кратка авантюра преди време, но след това той я заряза заради Мартина Огнянова. Нищо чудно покрай концертите, които Дългия направи, двамата отново да са се сближили - макар и за няколко нощи. Вторият вариант е Денис Ризов. Да, Петкова и Ризов са имали връзка преди време и дори той й е помогнал да замине за Америка. А третият и най-нелогичен вариант е бебето да е на колегата й Борис Солтарийски. Това вероятно е фалшива новина, тъй като Боцко има чудесно семейство и е влюбен в жена си. За да спрат всички тези спекулации, май е крайно време самата Нели Петкова да излезе и да разкрие самоличността на половинката си. Който я дари с най-прекрасния подарък на света.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.