Скандал: Николай Бареков с шокираща гавра с министър Каракачанов! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandal-nikolay-barekov-s-shokirashta-gavra-s-ministar-karakachanov-vizh-tuk/51044 Goreshto.net
Скандал: Николай Бареков с шокираща гавра с министър Каракачанов! (виж тук)

Николай Бареков си направи скандална гавра с Красимир Каракачанов!

Бившият евродепутат Николай Бареков скандализира с шокираща гавра с военния министър Красимир Каракачанов. За когото се осмели да публикува дори пародия на стихотворение на Христо Ботев. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Две са възможните причини, поради които господин Борисов държи Красимир Каракачанов толкова близко до себе си, колкото не е държал и личната си секретарка Цветан Цветанов. Първата причина са някакви неясни за нас техни общи интереси. Втората: страхът от предателството на Каракачанов. И двете причини са пагубни за тях и тяхната вече съмнителна връзка. Каракачанов е предател по душа и през целия си живот се е хранил само от успеха на другите и най-добре се е хранил като е предавал партньорите си. Като любител на кучететата и кинолог по душа Борисов знае, че от една улична превъзходна овчарско куче няма да излезе. От неговата охранена тлъста каракачанска мастия куче -пазач няма да стане. Скоро ще го предаде и първа превъзходната ще го заръфа страхливо, но безмилостно, за крачола", изригна Бареков. А после втрещи със следното стихотворение: “Каракачанов си обува чорапите сам сабахлем” По Хр. Ботев Жив е той , жив е! Там под юргана Потънал в опити лежи и пъшка Юнак с два чорапа в ръцете Юнак със шкембак и сила мъжка. На една страна захвърлил гащи, На друга чорап с дупка голема: Коремът пречи, чорап се изплъзва, Уста проклинат цяла Вселена! Лежи юнакът, а през пердето Слънцето спряно, сърдито пече Чорапът на крака още го няма, И потта още по-силно тече", взриви мрежата Николай Бареков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.