Скандал с Ваня Щерева: Тя работи във "ВИП Брадър" от години, ето защо винаги оцелява!

https://goreshto.net/novini/skandal-s-vanya-shtereva-tya-raboti-vav-vip-bradar-ot-godini-eto-zashto-vinagi-ocelyava/50056 Goreshto.net
Скандал с Ваня Щерева: Тя работи във "ВИП Брадър" от години, ето защо винаги оцелява!

Ваня Щерева никога не напуска Къщата, когато е на елиминации, има си причина за това!

Мегаскандал с един от участниците във "ВИП Брадър 2017". Ваня Щерева се оказа човек от екипа на шоуто, а не просто обикновен състезател. Всъщност Ванчето от години работела като сценарист на Големия Брат. Тя пишела историите, по които трябва да върви шоуто, разкриха запознати. Затова не е чудно, че продуцентите така я пазят да не напусне предаването на елиминации. Няколко пъти вече беше пред отпадане, но винаги накрая оцелява. Предполага се, че идеята за участието й като състезател тази година е дошла от Нико Тупарев, който е искал да има вътрешен човек в Къщата. Така е по-лесно да се дирижират отношенията вътре. Шоуто открай време е с предизвестен край. Нещо повече, то върви в едни релси и не излиза от тях. Затова не е чудно, че вече основните претенденти са ясни, без дори да се знае дали хората им симпатизират. Това са Тото, Даниел Петканов и Александра Богданска. Един от тях ще спечели предаването. Що се отнася до Ваня Щерева, тя се наслаждава на много по-голяма заплата, отколкото ако беше останала сценарист. Само за 2 месеца в Къщата писателката ще грабне 60-70 бона, което никога не й се е случвало за толкова кратък период от време. Ваня е доста закъсала за пари в последните години. Тя не прави никакви песни, а книгите й не се радват на широка популярност и не се купуват така, както преди. Затова Нико Тупарев на практика е спасил Ваня от доста тежки поражения във финансов аспект. Да не забравяме, че тя издържа и студентка. До този момент Ваня Щерева не прави никак добро впечатление. Тя се изявява като доста грубовата жена, която вечно търси цигари. По всяка вероятност Ванчето ще стигне чак до финала, но надали ще го спечели. Нейната задача в шоуто е да дава идеи на Брадъра, тъй като е вътрешен човек и най-добре може да види нещата така, както са.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.