Скандал! Трътлеста циганка става Мис Плеймейт 2014

https://goreshto.net/novini/skandal-tratlesta-ciganka-stava-mis-pleymeyt-2014/49128 Goreshto.net
Скандал! Трътлеста циганка става Мис Плеймейт 2014

Ромката Вилиана става номер 1 в престижен конкурс

Финалът на "Мис Плеймейт 2014" е след две седмици, но победителката вече е ясна. Това твърди Гентиана Халити, която помести направо скандален статус във Фейсбук. Читатели ни съобщиха скандалната новина и името на предполагаемата шампионка. То е Вилиана. Момичето е от ромски произход и доста трътлесто. Титлата й обаче била сигурна, защото е танцьорка в клуба "Бедрум", където ще се проведе големият конкурс. На всичкото отгоре Вилиана е бивша любовница на собственика на заведението.

[caption id="attachment_2648" align="aligncenter" width="300"]Viliana "Мис Плеймейт" се оказа грандиозна мафия[/caption]

Според Гентиана, всички момичета вече са наясно с титлата на Вилиана, но нямат думата. Те били възмутени и е нормално да се чувстват ощетени. Дискотеката, в която работи бъдещата шампионка, е броила 20 хиляди на конкурса, така че е логично да си избере своето момиче за шампион. Мафията в тези среди обаче потресе всички. Вижте думите на Гентиана Халити.

Viliana

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.