Скандал: Устатата Мариела Нордел жестоко захапа Никол Станкулова! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandal-ustatata-mariela-nordel-zhestoko-zahapa-nikol-stankulova-vizh-tuk/51085 Goreshto.net
Скандал: Устатата Мариела Нордел жестоко захапа Никол Станкулова! (виж тук)

Мариела Нордел скочи на Никол Станкулова заради нескопосен, според нея, пиар!

Устатата Мариела Нордел запаха жестоко красивата синоптичка Никол Станкулова. А причината е предизвикателството за снимане без грим в мрежата. Никол апелира към последователките си да се щракнат без макиаж като самата тя е с очна линия на очите. Ето какво заяви Нордел:

"За глупавия ПР и тези, които си мислят, че са ПР-и или криворазбраната Социална активност! Някой е втълпил на Никол Станкулова /приятно, хубавичко момиче, което до сега не беше замесено в кой знае какви гафове/ да се изявява като софт вариант на Грета Тунберг - бг версия.

Госпожата излиза със статус, че била, видите ли, 30 годишна. Ама трябвало да се даде пример на младите момичета да избират естествената красота. Та, всяка една от нас да си поствала снимка без филтъри, грим и с "пъпчици" - така вика гърлата - "с пъпчици тук там"... Аз пъпчици нямам, освен 4-5 дни преди да ми дойде /въпреки, че това лято правя 52, все още ми идва, за потрес на любовниците ми/, нито пък съм си напомпала устните - като госпожата радетелка за естествена красота. Но не мисля да призовавам за такава работа жените, при положение, че им излизам с направени вежди, очна линия и спирала, като Николчето... Моят съвет към колегите ПР-и на Станкулова или който там я наставлява, е, че по-добре госпожата да продължава да бъде красива и да мълчи, отколкото да си отвори устата и да разсее всякакво съмнение...", заяви Мариела Нордел. Наблюдателни потребители обаче побързаха да я коригират като обясниха, че Никол е с грим преди изпълнението на предизвикателството. След това е чиста като сълзичка и без капка макиаж по себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.