Скандал в bTV: Венелин Петков направи нещо непростимо!

https://goreshto.net/novini/skandal-v-btv-venelin-petkov-napravi-neshto-neprostimo/49457 Goreshto.net
Скандал в bTV: Венелин Петков направи нещо непростимо!

Колегите на Венелин Петков скочиха срещу него и с пълно право!

Ситуацията в bTV стана нетърпима, откакто Венелин Петков бе назначен за шеф на новините и актуалните предавания. Първоначално колегите му се зарадваха и дори въздъхнаха с облекчение, че най-свестният и естествен кадър на телевизията ще ги оглави. Радостта им обаче не продължи дълго, а тъкмо обратното.

Дни, след като пое поста, Венелин Петков показа другото си лице, което шокира и отблъсна колегите му от него. Това разкриха служители на Би Ти Ви, възмутени от страшната промяна в колегата им.

[caption id="attachment_5271" align="alignright" width="300"]Венелин Петков Венелин Петков се променил коренно, колегите му не могат да го познаят[/caption]

Откакто се подписал под заплата от 9 бона, Венелин Петков станал неузнаваем. Той започнал да се държи като строг началник и да прави проблеми на журналистите от най-дребните неща. Нещо повече - Венелин Петков престанал да общува дори с колегите, с които е започнал рамо до рамо в медията и които са били с него в най-непоносимите му мигове.

"Неузнаваем е. Никога не сме си представяли, че скромният Венелин Петков може да бъде толкова злобно и надуто човече. Той непрестанно кори за нещо колегите, а когато няма за какво да се хване, започва да претендира със скъпите дрехи и аксесоари, които вече може да си купи с парите си. Той редовно пръска по 3-4 бона за костюми и не спира да навира в лицата на всички по-доброто си финансово положение", разказват служители от Би Ти Ви.

Стигнало се дотам, че никой вече не можел да общува нормално с Венелин Петков, чиито нос бил навирен право в облаците. Според някои, по този начин Венелин Петков отмъщавал за това, че приятелката му Гена Трайкова го заряза и унижи пред всички.

"Трябва ли обаче да си изкарва комплексите на невинни хора като колегите му?!", възмущават се работещите с Венелин Петков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.