Скандал в Народния: Снимка на Юлиан Вергов без гащи потресе всички! (виж какви ги върши доц. Банков в тоалетната - ФОТО)

https://goreshto.net/novini/skandal-v-narodniya-snimka-na-yulian-vergov-bez-gashti-potrese-vsichki-vizh-kakvi-gi-varshi-doc-bankov-v-toaletnata-foto/50156 Goreshto.net
Скандал в Народния: Снимка на Юлиан Вергов без гащи потресе всички! (виж какви ги върши доц. Банков в тоалетната - ФОТО)

Юлиан Вергов успя да скандализира колегите си от Народния театър!

Звездата от сериала "Откраднат живот" Юлиан Вергов шокира колегите си от Народния театър, както и феновете. Екранният доц. Банков реши да пожелае "добро утро" на всички тази сутрин със своя доста интересна снимка. Още рано-рано актьорът постна в социалната мрежа своето майсторско селфи, на което обаче е... без гащи. Юлиан Вергов доволно се е настанил на цукалото и щедро показва Д-то си. Разбира се, художествената му фотография си има обяснение и пояснение. Ето какво е то: "Да живее големият Руси Чанев! Благодарение само на него, вече си имаме тоалетна до гримьорните на Камерна сцена в Народния театър “Иван Вазов”, написа Юлиан Вергов над снимката. Колегите му от театъра се чудят как да реагират на хрумката на доц. Банков и как да я коментират. Някои от тях проявиха завидно чувство за хумор и удариха по един лайк. Други обаче са категорични, че далеч по-добре би било да се разсънят с подобно фото на Диана Димитрова, отколкото на Вергата. Като стана дума за колежката на доц. Банков в сериала, припомняме, че преди седмици плъзна слухът за горещата им връзка извън снимачната площадка. Е, оказа се, че това е била поредната партенка, която беше отречена категорично от красивата д-р Огнянова. "С Юлиан Вергов сме в чудесни отношения и да, той се целува доста добре за мъж. Но ласките и интимностите ни са оставени само за снимките на сериала. В реалния живот сме просто колеги и приятели", обясни Димитрова. Юлиан Вергов отдавна е известен с чудатите си и понякога скандални хрумки. Той и двамата му авери - мечките, в лицата на Захари Бахаров и Владо Карамазов не спират да провокират почитателите си. И да показват, че не е нужно да си на 20 години, за да се направиш успешно на маймуна. Въпреки това участието на Вергов в "Откраднат живот" е повече от успешно. Зрителите с нетърпение следят развоя на отношенията между доц. Банков и д-р Огнянова, които тепърва ще претърпят множество обрати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.