Скандал в Столична община: ПП-ДБ-Спаси София спряха решението за преместване на центровете за мигранти!

https://goreshto.net/novini/skandal-v-stolichna-obshtina-pp-db-spasi-sofiya-spryaha-reshenieto-za-premestvane-na-centrovete-za-migranti-2/133737 Goreshto.net
Скандал в Столична община: ПП-ДБ-Спаси София спряха решението за преместване на центровете за мигранти!

ПП-ДБ-Спаси София гласуваха срещу решението да бъдат преместени мигрантските центрове извън София. Това се случи на заседание на правната комисия към общината.

 

Общинският съветник преди два месеца внесе предложение общинския съвет да гласува решение за преместването на бежанските центрове в Овча Купел, Военна рампа и Враждебна. Националистът се аргументира, че докато не бъдат затворени в София ще има проблеми с мигрантите.

От ПП-ДБ-Спаси София два месеца криза доклада, а накрая гласуваха против. Точката ще бъде гледана финално на сесия на общинския съвет след 9 юни. Най-остро срещу предложението на Контрера и в защита на мигрантите скочиха от Спаси София.

От ВМРО се заканиха с протести, ако центровете не бъдат махнати от София.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.