Скандал: Йоко Захариев и Ирина Асиова-Диамант си съскат в мрежата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandal-yoko-zahariev-i-irina-asiova-diamant-si-saskat-v-mrezhata-vizh-tuk/50940 Goreshto.net
Скандал: Йоко Захариев и Ирина Асиова-Диамант си съскат в мрежата! (виж тук)

Йоко Захариев първа скочи на война и то на стената на Диамант!

Война между певицата Йоко Захариев и Ирина Асиова - Диамант избухна в мрежата. Поводът бе изказване от страна на Диамант, която не приема избора на новата Мис България. Разбира се, това е изконно нейно право. Захариев обаче явно не мисли така и реши да я нападне. Днес тя написа следното: "Много интересен факт как хора с публична репутация излизат шумно с мнение, което разбира се, е тяхно право,предизвикват обществена дискусия. После се започва едно писане на коментари под поста им, вследствие на което се оказва ,че въпросните автори не са много вещи по темата и не са прочели коректно фактите. И се започва агресивно нападение към личността ми под формата: "Ама ти какво правиш на моята стена .Аз имам право да си пиша каквото си поискам,свободна си да напуснеш". "Добре де, нямам нищо против да словоблудствате ,ама аджеба застанете си зад думите и поемете отговорност !" ...също като да си подадеш декларация, да се легитимираш и да си плащаш данъците ...... Не знам ,не разбирам ...но усещам че истерията и невежеството взимат връх в публичното пространство и социалните мрежи. Хубав ден!", разпени се Йоко Захариев. Която само ден по-рано счете за нужно да изригне с коментар в личния профил на Диамант: "Госпожо Диамант....защо не се захванете вие да правите конкурса Мис България? ??? Очевидно имате разбиране по много въпроси, включително продуцентство,режисура,журиране и други. Да не й плащате данъците,тока и застраховките на тая мома , че така агресивно решихте да я изтипосате публично???!", скочи певицата Йоко. На което, разбира се, получи подобаващ ответ: "Уважаема госпожо, момата сама се е изтипосала публично, като се е явила на конкурс за красота. А аз я коментирам на моята си стена. Няма нужда да поемам режийните й разходи, за да се ползвам от правото да коментирам Мис България. Утре това клето създание с окепазено лице ще представлява България, в частност мен, пред света. Това ми дава достатъчно основание. Но благодаря, че се включвате с вашия коментар и така специфичен език. Те много допринасят за плурализма на моята стена", засече я моментално Ирина Асиова - Диамант.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.