Скандалът на деня: Ники Михайлов публично се подигра с Валери Божинов!

https://goreshto.net/novini/skandalat-na-denya-niki-mihaylov-publichno-se-podigra-s-valeri-bozhinov/49378 Goreshto.net
Скандалът на деня: Ники Михайлов публично се подигра с Валери Божинов!

Ники Михайлов унизи Валери Божинов пред очите на хиляди!

Ники Михайлов и Валери Божинов никога вече няма да стоплят отношенията си. Не и след огромното унижение, което нанесе днес Ники Михайлов на футболиста. При това пред очите на хиляди потребители в социалната мрежа.

Ники Михайлов постна на стената си колаж, на който са изобразени две момичета - едното русо, а другото тъмнокосо. Интересното е, че двете поразително приличат на Алисия и Николета Лозанова.

[caption id="attachment_4654" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов се подигра на Валери Божинов[/caption]

Над снимката на брюнетката, налапала бутилка с алкохол, пише "Твоето момиче". А под нея, на другата снимка, русокосата девойка удобно се е изтегнала на дивана с книга в ръка. Над главата й съответно стоят думите "Моето момиче".

За броени минути под колажа се натрупаха десетки лайкове и коментари, тъй като феновете моментално загряха какво казва Ники Михайлов, макар и завоалирано. На практика той срина Валери Божинов, показвайки му, че неговата съпруга е празноглав боклук, докато бившата му жена и настояща любима на вратаря е класи над нея.

[caption id="attachment_4656" align="aligncenter" width="300"]Колажът на Ники Михайлов казва всичко Колажът на Ники Михайлов казва всичко[/caption]

"Да, Алисия е интелигентна и образована жена, а не като оная черна селянка с грам мозък в главата. Бъди все такава, Алисия", заваляха коментари под колажа на Ники Михайлов.

Разбира се, реакцията на Валери Божинов или по-скоро на обидената Николета Лозанова се очаква още днес или утре. Въпреки че на подобна тънка обида, надали ще има как да отговорят също така интелигентно и подобаващо.

Едно е ясно - Ники Михайлов със сигурност е бръкнал в раната на съперника си Валери Божинов и с техните мирни отношения е свършено.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.