Скандално: Деси Банова продаде сватбата си с Плевнелиев!!! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/skandalno-desi-banova-prodade-svatbata-si-s-plevneliev-vizh-tuk/50433 Goreshto.net
Скандално: Деси Банова продаде сватбата си с Плевнелиев!!! (виж тук)

Деси Банова продаде сватбата си с Росен Плевнелиев!

Бившата синоптичка и прясна г-жа Плевнелиева - Деси Банова скандализира обществеността. И дори отврати много от потребителите в мрежата с постъпката си. Оказа се, че само броени дни след венчавката й с екс президента, тя е продала сватбата им на Нова телевизия. Това съобщиха близки до новото семейство източници пред агенция ПИК. Идеята на Деси Банова е повече от хитра. С уговорката, че Нова телевизия ще има пълните права около сватбата, брака, раждането и едва ли не първата брачна нощ с Плевнелиев, блондинката си вързала гащите.

Деси си наумила, че не може да си позволи да изчезне от медийното пространство и колонките в пресата. Защото, току-виж след време, благоверният й си намери друга и реши да я замени.

Знаем, че в живота всичко се случва, а и бившият държавен глава е известен с браковете си. Затова Деси Банова се изхитрила да изработи план на действие. С който хем да си живее живота спокойно и богато като г-жа Плевнелиева, хем да си лъска постоянно "звездата на славата" в телевизионен ефир. "Това е причината ден през ден да гледаме Десито я при Гала, я при друг. Където надълго и нашироко разправя за любовта си, за гинекологичните си прегледи, че и за овулацията си преди време ако щеш... Росен Плевнелиев искаше да държат отношенията си далеч от медиите и то още от самото начало, но тя го убеди да се разкрият", коментират запознати. Освен това Деси Банова си запазила правото да се върне на работа, когато си поиска, за да продължи да води рубричката си "Истории на успеха". Труд, който нито я затруднява, нито пък е ежедневен. Сладка работа, срещу която си прибира заплатка, за която милиони българи могат само да си мечтаят. Едно е сигурно - със или без желанието на Плевнелиев, тепърва предстои да се "умиляваме" от образа на Деси Банова в ефир. И да слушаме ли слушаме за раждането, първото оригване, първите зъбки и прочие...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.