Скандално решение в "Гласът на България": Лъсна доказателството, че всичко е нагласено!

https://goreshto.net/novini/skandalno-reshenie-v-glasat-na-balgariya-lasna-dokazatelstvoto-che-vsichko-e-naglaseno/49799 Goreshto.net
Скандално решение в "Гласът на България": Лъсна доказателството, че всичко е нагласено!

"Гласът на България" за пореден път предизвика един куп критики и негодувания!

Предаването "Гласът на България" започва да буди все повече недоволство у зрителите. Мнозина се съмняват в истинността на шоуто, а решението, което бе взето за гласуването, сякаш подклажда съмнението. От този сезон има нов начин за гласуване на зрителите. Те ще могат да подкрепят своя фаворит само докато той и останалите двама от отбора му са на сцената. Така се получава доста скандално, тъй като първият от тримата ще има много повече време да събира смс-и. Не че останалите двама няма да могат, но много от зрителите пращат своя глас на базата на изпълненията, а последният от тримата в такъв случай ще бъде доста ощетен. Сега се очаква и подредбата им да бъде такава, че да се нрави на продуцентския екип. Тези, които трябва да продължат, съвсем естествено ще бъдат пускани да пеят първи, уж на случаен принцип. Всичко това кара зрителите да си мислят, че шоуто е нагласено. Вече се появиха първите критики за новия начин на гласуване. "Това го е раждала някоя много "умна" глава. Последният при всички случаи ще е ощетен така. А може би точно това целят?!" - гласи коментар в социалната мрежа. Това сякаш преля чашата за зрителите, тъй като те още преди няколко дни бяха бесни и потресени от факта, че техният любимец Никола Константинов се прости с предаването. Поли Генова не го избра за големите концерти и това породи много критики към нея и целия формат. Освен това много от хората не одобряват лансирането на Симона Загорова, която според тях нарочно е пробутвана напред заради майка си Глория. Мони обаче има уникален глас и това не може да се отрече. Предстоят три концерта на живо в "Гласът на България", след което предаването приключва. Финалът ще се проведе на 11 юни, като от всеки от четирите отбора ще има по един представител в последната фаза.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.