Скочиха срещу Галена: Как можа да причиниш това на детето си?! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

https://goreshto.net/novini/skochiha-sreshtu-galena-kak-mozha-da-prichinish-tova-na-deteto-si-vizh-snimkite/49628 Goreshto.net
Скочиха срещу Галена: Как можа да причиниш това на детето си?! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Този път чаровната иначе Галена наистина прекали, възмущението е огромно!

Чаровната и сладка Галена, която винаги е била любимка на феновете си, този път си навлече гнева им. Срещу постъпката й скочиха не само почитатели, но и приятели на певицата, категорични, че Галена е минала всички граници, причинявайки на детето си нещо, което никой добър родител не би направил.

[caption id="attachment_6515" align="alignright" width="300"]Галена Галена трябва да промени поведението си, коментират родители[/caption]

Причина за бунта на родителите срещу Галена е факта, че тя изобщо не се съобрази с възпитанието и примера, който дава на порасналия вече Стефчо и шокира със скандално поведение по време на турнето на Пайнер.

През всичките концерти Галена не спря да се чекне и да показва гащите си съвсем откровено и натурално, при все, че малкият Стефчо следи всяка нейна изява, а на няколко пъти дори беше в публиката и гледаше родителката си едно към едно.

"Поведението на Галена е повече от скандално. Разбираме да няма дете или то още да е бебе, но този път прекали. Коя майка ще се чекне на сцената и ще си навира анатомиите в лицето на рожбата си?! Стефчо е момченце, което расте с всеки изминал ден. А и като се има предвид общото състояние на морала и ценностите в България, да получава такива примери от собствената си родителка, е срамно и непростимо", скочиха не само гневни родители по форумите, но и някои от личните познати на Галена.

[caption id="attachment_6516" align="aligncenter" width="300"]Тези Тези "красоти" е принуден да гледа малкият Стефчо[/caption] [caption id="attachment_6517" align="aligncenter" width="221"]То не е чекнене, то не е чудо То не е чекнене, то не е чудо[/caption] [caption id="attachment_6518" align="aligncenter" width="200"]Галена разбуни духовете в мрежата Галена разбуни духовете в мрежата[/caption]

Не е ясно какво е мнението на таткото на Стефчо - Галин за поведението на жена му, но при лавината от възмутени коментари той ще трябва да вземе позиция и да обсъди положението с Галена, предполагат близки до двойката.

Че Галена обича много детето си, това е ясно на всички. Но предвид факта, че първите седем години са определящи в развитието и бъдещия живот на всяко хлапе, Галена сериозно трябва да се замисли какви ги върши, пишат родители в мрежата, съобщава Хотарена.нет.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.