Славея Сиракова: Сарказмът е за интелигентните, за другите остава...! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/slaveya-sirakova-sarkazmat-e-za-inteligentnite-za-drugite-ostava-vizh-tuk/51095 Goreshto.net
Славея Сиракова: Сарказмът е за интелигентните, за другите остава...! (виж тук)

Славея Сиракова взриви мрежата с поста си!

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова взриви мрежата преди часове. Бременната чаровница заяви позицията си, която предаваме без редакторска намеса:

"Мисля, че много хора не правят разлика м/у това, кога "Слагаш главата в торбата" и кога "Я вадиш от пясъка"! Мисля също, че в живота ни се изправяме пред определени ситуации, в които винаги имаме възможност на избор и на отстояване на собствената си позиция и вярвания.

Моите "убеждения" не се базират на моментното ми състояние или емоционалната ми осъзнатост, не се базират и на чуждите, които въпреки, че разбирам не винаги толерирам и приемам. Отговорността към самите себе си е една част от съществуването и израстването ни, но отговорността към другите е нещо строго индивидуално, което аз лично адмирирам и такива хора винаги ме вдъхновяват! Единствената сигурна гаранция в живота това сте си самите вие, вашите разбирания, вашия начин на мислене, вашите намерения и т.н... В живота си можеш да имаш собствени сентенции, собствени поговорки и всяка една от тях да бъде вдъхновена от теб самия. Като жена аз вярвам в женската интуиция, вярвам и в мъжкия нюх за нещата, които развивайки в годините помагат и в личните и в професионалните отношения. Знам, че в работата си успехите не се дължат само на желанието и мечтите ни за постигане, но и на кадрите и мотивацията на цял един екип от хора. В стремежа си да постигнат "космически" успехи често хората забравят защо всъщност са започнали дадена работа или начинание, забравят и че без другите хора няма как да ги постигнат. Обикновено това се случва, на обикновените хора! "Аз съм обикновен човек с необикновени възможности"..., запомних това изречение от една много талантлива и прекрасна моя позната. Философията на живота ли? Ами няма такава... той просто се живее, но не като за последно, а като ЗА ПЪРВИ ПЪТ. Сарказмът могат да си го позволят по-интелигентните, а за другите остава цинизма! Давайте възможности на себе си и на тези ваши познати или непознати, които оставят следи и внасят смисъл и красота в живота", мъдрува Славея Сиракова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.