Слави настръхна! Крисия Тодорова разтърси България /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/slavi-nastrahna-krisiya-todorova-raztarsi-balgariya-video/49210 Goreshto.net
Слави настръхна! Крисия Тодорова разтърси България /ВИДЕО/

Величието на Крисия Тодорова просто няма край! Тя изпя I Want To Know What Love Is и просто разтърси залата в "Шоуто на Слави" по един неповторим и страхотен начин, който остави отпечатък и феновете!

Невероятно, прекрасно, велико и още много бе изпълнението на Крисия Тодорова на хита I Want To Know What Love Is, което накара Слави Трифонов да стане стане на крака. Водещият видимо бе възхитен от това, което чу. Малкото разградско момиченце за пореден път направи нещо наистина прекрасно в "Шоуто на Слави".

Колкото и да е чудно, именно 9-годишната сладка Крисия стана причината рейтингът на предаването на Трифонов да скочи до небесата през последните два месеца. Народът обожава принцесата от Разград (както я нарича Слави). Разбира се, това е напълно логично.

[caption id="attachment_3269" align="alignright" width="300"]Krisia Крисия Тодорова разтърси не само "Шоуто на Слави", но и цяла България[/caption]

Основната причина за цялата тази еуфория около Крисия Тодорова се корени в таланта й. Освен него обаче, зрителите са впечатлени от чара и непринуденото поведение на това дете. Мнозина в интернет определят момиченцето като безкрайно "сладко", което значи, че Крисия е истински сладур в техните очи.

Сега България е в огромно очакване, защото малката Крисия Тодорова ще пее с великия Орлин Горанов следващата седмица. Това отреди Слави Трифонов, който държи този път децата да пеят само на български. Последните изпълнения на всички са предимно на английски и е логично родолюбец като Слави да желае да накара малките таланти да се докажат и на родния език. Дует с популярен изпълнител със сигурност ще помогне много на Крисия, Гергана и Симона в бъдещото им развитие като певици.

Вижте и чуйте невероятното изпълнение на голямата песен I Want To Know What Love Is от страна на Крисия Тодорова! Със сигурност си струва още веднъж да се насладим на това, което показа тя! Просто пленително!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.