Слави реши: Ето кое от трите деца ще КОРОНОВА на големия финал?!

https://goreshto.net/novini/slavi-reshi-eto-koe-ot-trite-deca-shte-koronova-na-golemiya-final/49220 Goreshto.net
Слави реши: Ето кое от трите деца ще КОРОНОВА на големия финал?!

Финалът на конкурса е тази вечер, а форумите се пукат по шевовете!

Дългоочакваният голям финал на конкурса за екранна партньорка на чаровния господин Андреев стартира след броени часове. А тежкото решение вече е взето. Днес Слави Трифонов ще "коронова" една от трите - Крисия, Симона или Гергана, която ще продължи работа в предаването му. А другите две ще отпаднат.

Задачата на Слави Трифонов и екипа му никак не е лека, но същата суматоха се вихри и във форуми в интернет, където потребителите изказват личните си наблюдения и предположения кое от трите даровити деца ще избере Дългия. Защото е обществена тайна, че Ку-Ку бенд се "дирижира" от него и финалът зависи от неговата дума.

[caption id="attachment_3359" align="alignright" width="300"]Голумият финал за Крисия, Симона и Гергана е тази вечер! Голумият финал за Крисия, Симона и Гергана е тази вечер![/caption]

Тази вечер ще се разбере дали залаганията са верни, но доста потребители са категорични, че Слави залага на Симона като победител на финала. По думите на хората, той показва очевидните си симпатии към нея от седмици насам и дори не се опитва да го прикрие, разбра Goreshto.net.

"Да, Слави се държи добре с трите деца, но към Симона отношението му е различно. Ето и снощи на финала, той коментираше много повече изпълнението на Симона, отколкото това на Крисия или Гергана. За Симона даде думата на сценаристите, на Иван Стоянов, Борис Солтарийски и Цветелина Грахич. А Крисия бе коментирана само от Евгени Димитров от целия Ку-Ку бенд. И това ако не е предпочитание, здраве!", пишат потребители, опитващи се да разгадаят логиката на Дългия и решението му за финала.

Твърденията, че Симона е личната любимка на Слави Трифонов, валят отдавна. Но единствено времето ще покаже дали предположенията са верни, или не. Защото уникалната Крисия има зад гърба си подкрепата на стотици хиляди българи и надпреварата ще бъде наистина тежка. Късмет и на трите момиченца!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.