Слави Трифонов дари 100 000 лв. на сестри и санитари: Призовавам депутатите да дарят заплатите си! (виж тук)

https://goreshto.net/interesno/slavi-trifonov-dari-100-000-lv-na-sestri-i-sanitari-prizovavam-deputatite-da-daryat-zaplatite-si-vizh-tuk/51180 Goreshto.net
Слави Трифонов дари 100 000 лв. на сестри и санитари: Призовавам депутатите да дарят заплатите си! (виж тук)

Слави Трифонов дари 100 000 лева за медицинските сестри и санитари от Александровска болница!

Благородно дело направи преди минути Слави Трифонов. Той дари 100 000 лева на медицинските сестри и санитари от Александровска болница, които се грижат за болните от коронавирус у нас. Дългия обаче призова родните политици да направят същото.

"Уважаеми сънародници, винаги съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той казва: "Проблемът със спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се". И тъй като, ние, всички, заедно сме попаднали в момента в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може. И ето аз, лично, реших следното.

Тъй като в Александровска болница има 35 души - медицински сестри и санитари, които са в пряк досег с болните от коронавирус, а заплатите им, благодарение на българското правителство, са унизителни. Затова, аз реших, лично, да даря 100 000 лева за допълнителни възнаграждения за медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които се грижат за болните от коронавирус. Ще го кажа още веднъж. Лично дарявам 100 000 лева за допълнителни възнаграждения на медицинските сестри и санитарите от Александровска болница, които директно, ежедневно се грижат за болните от коронавирус. Това правя аз. Но "то" не съм само аз. Ами "то" сме "ние". И като казвам "ние", се сетих за капачки за кувьози, пари за "Българската коледа", пари за един милион благотворителни акции... А си мисля, че има една група хора, които стоят отстрани на всичко това. Те получават големи заплати - от нашите пари! Те получават огромни субсидии - от нашите пари! Те непрекъснато измислят рестрикции за нас - техните работодатели! Работят само три пъти седмично за тези пари. И сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас. Затова, призовавам българските депутати, както и министрите от правителството, както и българския президент да дарят парите от заплатите си в тази криза за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както и субсидиите. Българските партии от парламента държат парите си на влог. Сега е време да ги използват за "ползу роду". Ето, аз правя каквото мога, вие правите каквото можете, айде да видим какво могат българските политици", заяви Слави Трифонов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.