Слави Трифонов направи нещо уникално!

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-napravi-neshto-unikalno/49154 Goreshto.net
Слави Трифонов направи нещо уникално!

Слави Трифонов доказа, че е влюбен в балерината и то сериозно!

Приятелката на Слави Трифонов - балерината Мартина Огнянова, има повод да плаче от щастие. Защото Дългия за пореден път й доказа любовта си. Само преди дни шоуменът й направи невероятна изненада като й връчи ключовете за чисто нов джип.

Возилото на Мартина е от марката "Фолксваген Тигуан" и в магазина може да се закупи за "скромната цена" от 60 000 лева. Подаръкът на Слави Трифонов става още по-ценен от факта, че той не го е направил заради празник, годишнина, рожден или имен ден и прочие. А само от любов.

slaviПоне това доказателство трябва да е достатъчно за ревнивата Мартина, която редовно се превръщала в същински Цербер, при това само ако Слави погледне друга жена, да не говорим, ако някоя реши да сваля него.

Припомняме, че наскоро шоуменът построи луксозна къща, подобна на палат в тузарски квартал до Перник, където възнамерява да съжителства заедно с благоверната си.

Единственото, което тормози душата на Мартина все още, е въпросът кога ще получи жадувания годежен пръстен и предложението за брак, за което копнее вече толкова години.

Слави Трифонов обаче много пъти е обявявал, че не иска да се жени. Дали продължава да мисли така?! И няма ли да чуем сватбените камбанки...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.