Слави Трифонов не пропусна Годжи на рождения му ден: Вижте какво направи!

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-ne-propusna-godzhi-na-rozhdeniya-mu-den-vizhte-kakvo-napravi/50076 Goreshto.net
Слави Трифонов не пропусна Годжи на рождения му ден: Вижте какво направи!

Слави Трифонов и Георги Милчев са близки приятели от над 30 години!

Днес Годжи навършва 48 г., а Слави Трифонов му честити във Фейсбук. Музикантът е с 3 години по-млад от шоумена, но двамата са много близки приятели вече твърде дълго време. Затова не пропускат да празнуват личните си празници заедно. Дългия написа в социалната мрежа "Честит Рожден Ден, Годжи!", като към това добави и видеоклип на двамата от изпълнението им на "Жива рана" по време на един от техните концерти. Приятелството на Слави Трифонов и Георги Милчев датира от началото на 80-те години. Двамата попадат в една и съща гимназия и бързо разбират, че имат еднакъв поглед върху живота. Още в онези години те редовно се събират, за да свирят. Училището им е музикално и това е основното, което всички там правят. Евгени Димитров - Маестрото също е част от тяхната компания. Всъщност именно Евгени запознава Слави с Годжи. Така те формират трио, което е актуално и до днес. По-късно пътищата и на тримата пак се пресичат. Дългия, заедно с Камен Воденичаров, прави "Ку-ку", а приятелите му от гимназията са поканени да участват в проекта. Същото се повтаря и с "Каналето", докато един ден Слави Трифонов не се отцепва. Той сформира "Хъшове", като взима със себе си "Ку-ку бенд". Така се стига до "Шоуто на Слави", което вече 17 години е на екран и все още е. Слави Трифонов е продуцент и водещ, както винаги е било, а Годжи е част от музикалния състав. Те двамата и Маестрото имат отделно и друг общ бизнес. Те са съдружници в музикалната компания "Седем осми", която продуцира музикални таланти. Едно огромно приятелство продължава вече повече от 30 години. За цялото това време Годжи стана име в България, но в личен план нещата куцат. Той се разведе още преди години, като от този брак има син. Оттогава търси постоянно любовта, но тя все му бяга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.