Слави Трифонов рапортува на ген. Мутафчийски! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-raportuva-na-gen-mutafchiyski-vizh-tuk/51204 Goreshto.net
Слави Трифонов рапортува на ген. Мутафчийски! (виж тук)

Слави Трифонов с неприкрит сарказъм към премиера, ген. Мутафчийски и Щаба!

Шоуменът Слави Трифонов втрещи мрежата с иронията си към Борисов, ген. Мутафчийски и кризисния щаб. Ето за какво негодува Дългия и какво изстреля публично:

"Наряд по време на криза!

В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там лекар с бяла престилка, а генерал с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди. Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва само качулката и една коса. Имам предвид “коса” като земеделски атрибут. И кон. Щото, ако беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да казва: “Аз идвам и водя Ада след себе си!” Откакто започна да се показва по телевизията, генерал-майор, професор, доктор Венцислав Мутафчийски все повече заприличва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази твърдост в изказа, този бащински поглед, загрижен за народа… Какъв лидер! Какъв водач! Какъв пълководец! Каква заплаха за рейтинга на вожда – Бойко Борисов. Как го каза само за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват никъде”. Как съобщи само да не излизаме. Как само каза за маските. Неговите напътствия са закон за нас. Ами неговата идея – когато излизаме от вкъщи, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи - “Генерале, излизам!” Даже мисля като се връщам да пускам есемес – “Генерале, влизам!” – да знае, че съм се прибрал. С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, поне един от вас да ми въведе вечерен час. Искам също и вечерна проверка. И искам да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вожда Борисов, най-после да бъдете начело на казарма, съставена от цяла една държава. Рапортува младши сержант от запаса Станислав Тодоров Трифонов. Рапорт даден!", заяви шоуменът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.