Слави Трифонов счупи рекорда: Води в шоуто конкуренция на Крисия!

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-schupi-rekorda-vodi-v-shouto-konkurenciya-na-krisiya/49334 Goreshto.net
Слави Трифонов счупи рекорда: Води в шоуто конкуренция на Крисия!

Слави Трифонов доказа, че е номер едно в телевизионния ефир!

Слави Трифонов доказа, че е номер едно в телевизионния ефир и знае отлично как да счупи всички рекорди по рейтинг. Гологлавият шоумен ще доведе в "Шоуто на Слави" достойна конкуренция на ненадминатата до момента Крисия Тодорова. И това няма да е едно, а цели три момичета - при това тризначки.

Новите дарования ще се изявят по време на конкурса "Пеещи семейства" в "Шоуто на Слави", а самият Слави Трифонов и музикантите от Ку-ку бенд вече били повече от очаровани от тях. Слави бил категоричен, че с наличието на малката Крисия, гласовитата Тереза, Митко Андреев, а сега и новото попълнение от тризначките, ще сложи в джоба си не само Магърдич Халваджиян от Нова телевизия, но всички останали конкуренти в телевизионния ефир.

[caption id="attachment_4311" align="alignright" width="225"]Слави Трифонов води в шоуто три конкурентки на Крисия Слави Трифонов води в шоуто три конкурентки на Крисия[/caption]

Конкурсът "Пеещи семейства" ще заложи и на много други таланти, сред които екипът на шоуто вече е набелязал няколко наистина даровити семейства. В шоуто ще видим няколко поколения жени, братя, сестри и много други гласовити лица заедно с техни роднини.

По този начин Слави Трифонов си осигурява мястото в ефира не само за тези 13 години, за които подписа договор с Би Ти Ви, но и за още толкова, та до пенсия, шегуват се служители от екипа му.

А малката талантлива Крисия Тодорова ще има възможността да се запознае и да си партнира с нови три момичета - красиви и гласовити като нея. Какво по добро от това за приятното прекарване на свободното време пред телевизора за зрителите?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.