Слави Трифонов жестоко обиди Годжи: Дългия не понася жената на басиста! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/slavi-trifonov-zhestoko-obidi-godzhi-dalgiya-ne-ponasya-zhenata-na-basista-oshte-podrobnosti/50535 Goreshto.net
Слави Трифонов жестоко обиди Годжи: Дългия не понася жената на басиста! (още подробности)

Слави Трифонов и Годжи винаги са били като братя, но ударът е жесток!

Жесток удар на приятеля си Годжи нанесе Слави Трифонов. Дългия нарани басиста и то там, където най-много го боли - малката му дъщеричка. Наскоро Георги Милчев и жена му Надежда Дончева направиха кръщене на малката Цвета. За кръстник първо бил поканен Слави Трифонов, който обаче категорично отказал. Нещо повече - шоуменът дори не намерил време, за да уважи събитието и да зарадва приятеля си. А причината за това е само една - не понасял новата му приятелка. Това разкриват източници пред вестник "Галерия" и уточняват, че от доста време насам Слави не се изказвал никак ласкаво за Надежда. И не пропускал удобен момент да захапе мъжкото достойнство на Годжи. "Претупва си работата, постоянно бърза да си тръгне от репетиции. Превърнал се е в мъж под чехъл. Тази жена здраво му е стъпила на врата, но не знам докъде ще я докара така", недоволствал Слави Трифонов пред хора от обкръжението си. Вместо да се притесни от факта, че не е любимка на Дългия обаче, Надежда Дончева пет пари не давала. Което още повече вбесявало учиндолеца. В моментите, в които се налагало да се засекат, Надя се държала надуто и високомерно с Дългия - демек "кой си ти и какво като си известен?!"... А това карало Трифонов да бълва змии и гущери зад гърба й. След като той отказа да стане кръстник на малката Цвета, Годжи покани хирурга Георги Езекиев, с когото също са стари и верни приятели. Пита се обаче дали отношенията му с Дългия ще си останат същите и дали приятелството им няма да се пропука. Ако в крайна сметка двамата вледенят отношенията си, то най-потърпевш от това ше е Слави Трифонов и то чисто човешки. Знаем, че той е доста затворен и трудно допуска нови хора до себе си. А в лицето на Годжи винаги имаше предан и верен приятел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.