След 10 години: Какво се случва с най-едрогабаритната екс депутатка Искра Фидосова?

https://goreshto.net/novini/sled-10-godini-kakvo-se-sluchva-s-nay-edrogabaritnata-eks-deputatka-iskra-fidosova/52821 Goreshto.net
След 10 години: Какво се случва с най-едрогабаритната екс депутатка Искра Фидосова?

Тази година стават точно 10 години, след като Искра Фидосова напусна активната политика

Бившата депутатка от ГЕРБ рядко страни от прожекторите. Тя се установи трайно в родния си град Монтана и там развива печеливши бизнеси.

И след десет години Фидосова не е свалила и грам от мастито си тяло. Но пък е успяла да запази брака си и да задържи до себе си съпруга си. По-младият от нея сръбски бивш футболист Томислав Живкович  е плътно до жена си. Съпрузите разработиха двата си семейни ресторанта и заведенията им се радват на непрекъсната клиентела. Една от причините е, че канят всеки месец големи сръбски звезди, да пеят на живо.

Искра Фидосова не е намалила килограмите, но е скъсила прическата си и изсветлила косата си. Преди, като действаща народна представителка тя се подвизаваше с гарвановочерна коса.

51-годишнаат юристка се облича и в по-палави цветове, докато преди неизменния й дрескод беше черното.

Другото й успешно бизнес начинание са украси за различни тържества  , от детски партита до сватби. Бившата депутатка така аранжирала сватбата на единствения си син Франсоа, че всички ахнали от уникалната украса.

Той се ожени преди две лета за дългогодишната си годеница Лора и вече се радват на малко момиченце. За чието отглеждане се грижи всеотдайно и Фидосова. Доволна е и че младото семейство предпочете Монтана за свой дом пред столицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.