След Биг Брадър, това направо довърши Ники Кънчев!

https://goreshto.net/novini/sled-big-bradar-tova-napravo-dovarshi-niki-kanchev/49127 Goreshto.net
След Биг Брадър, това направо довърши Ники Кънчев!

Ники Кънчев без работа за цяла година?

Новината за новия Биг Брадър през пролетта се прие чудесно от Ники Кънчев до момента, в който той разбра, че няма да продължи работата си в шоуто. Още не се знае дали смяната му е постоянна или е предизвикана от многократните изяви на Ники през последните месеци, с които той може да е писнал на зрителите.

[caption id="attachment_2640" align="alignright" width="300"]Krai-s-Niki Край с Ники Кънчев[/caption]

Така Ники Кънчев отново си остана само със "Стани богат". Да, ама не съвсем. Отдавна двете предавания се редуват е ефира на Нова, като досега по-интелектуалното шоу се излъчваше в началните месеци на годината, а другото - през есента. Промяната в Биг Брадър и излъчването му през тази пролет на практика няма да позволи на "Стани богат" да се завърне. По този начин шокът за Ники Кънчев е пълен. Той е сменен в едното предаване, а другото няма да се излъчва. Май Кънчев ще остане безработен цяла година.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.