След бруталната изневяра: Гюлджан напусна Фики завинаги, върна се в Брюксел! (мъртъв е за нея, родителите му са бесни)

https://goreshto.net/novini/sled-brutalnata-iznevyara-gyuldzhan-napusna-fiki-zavinagi-varna-se-v-bryuksel-martav-e-za-neya-roditelite-mu-sa-besni/49765 Goreshto.net
След бруталната изневяра: Гюлджан напусна Фики завинаги, върна се в Брюксел! (мъртъв е за нея, родителите му са бесни)

Фики Стораро направи може би най-голямата глупост в живота си!

Фики Стораро вече е мъртъв за годеницата си Гюлджан. Която скоро се канеше да направи и своя законна съпруга. Нежното и сладко момиче си събра светкавично нещата и замина от България. За да се върне и продължи стария си живот в Брюксел. Далеч от мъже, които не могат да си държат панталоните закопчани - като Фикрет. Припомняме, че новината за прясната изневяра на Фики Стораро се разпространи като мълния вчера. При това не само на думи, а придружена от красноречива и брутална снимка. На нея се вижда как певецът се е навел и целува лявата гръд на непозната и доста млада девойка. Тя се залива от смях, а той изглежда повече от нагорещен. Какво е последвало след това е повече от ясно и всеки може сам да си го фантазира. Очевидно това е направила и самата Гюлджан, която дори не изчака обяснение от половинката си. А директно го изрита в миналото си и си тръгна с гордо вдигната глава. Това съобщават източници пред столичен вестник. "Гюлджан може да е кротка и добра, но е момиче с достойнство. Щом Фики й слага рога сега, в най-хубавото им време, то представете си какви ще ги върши ако се оженят и имат деца. Тя ще бави малките, а той ще си вее байрака и атрибутите по чуждо. Е, за тази цел трябва да прилъжи друга, не Гюлджан", коментират близки до семейството на певеца. Родителите на Фикрет били повече от бесни и в момента не искали да виждат сина си. Тони Стораро му вдигнал такъв скандал, че стените на дома му се тресели от крясъците. А после просто махнал с ръка и заявил, че друга такава жена няма да намери, пише изданието. [caption id="attachment_8141" align="alignright" width="261"]Фики Стораро Ето какви ги свърши Фики Стораро преди дни[/caption] "Изтърва си късмета, занимавай се сега с боклуците! Повече няма да ти кажа нищо. Човек си пати от собствения си акъл", отсякъл Тони Стораро, но скоро не се очертава да прости. Колкото до Фики Стораро, изпълнителят седял като наакан и се чудел откъде му е дошло. И как заради едната простотия на пиян мозък, си е позволил да загуби най-важното в живота си. Или поне това твърдеше доскоро за своята Гюлджан.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.