След "Черешката на тортата": Мегз не може да повярва! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/sled-chereshkata-na-tortata-megz-ne-mozhe-da-povyarva-vizh-tuk/50971 Goreshto.net
След "Черешката на тортата": Мегз не може да повярва! (виж тук)

Мегз беше нападната от мнозина, но едно писмо я развълнува!

Миглена Каканашева - Мегз отново бе нападната от зрители след участието си в "Черешката на тортата". Този път причината беше показната благотворителност, която направи. И тъкмо да се отчае съвсем, когато едно писмо от чужбина, едва не я разплака от умиление. Ето какво пише в него и то пред очите на потребителите:

"Тук в Шотландия всеки ми се усмихва по улиците и ми казва здрасти и ми помага как да си намеря адреса.. Шофьорът в автобуса ме чака да си седна и тогава тръгва, па даже и в момента в сауната ми помагат с напътствия кое как се спирало, пускало.. мъже, жени...

Виждат ме за пръв път и ме въвеждат във всичко, ма даже не съм ги и питала бе.. Тренерчето.. минава да ме види да не съм дала фира в таз жега, а понеже нямах кеш а само карта - той ми вика споко вярвам ти - другият път ще ги донесеш парите. Ма моите съграждани от Бг се счупват да ми викат, че било фейк. Ма не можело ей тъй да му се усмихваш на всеки непознат - гати лицемерието. Има едни магазини - казват им чарити шопове (от чарити - благотворителност) в които можеш да си занесеш вещите, които няма да ползваш, но са в запазен вид и ги продават, а с парите вършат благотворителни кампании. Някакси нещо нормално е да даваш и да взимаш тук. Ма някакси пак е лицемерно нали, ако питаш някой от моите съграждани в Бг. Не е като само да взимаш, да искаш още и да си сърдит на целият свят, че нещо не ти е наред, ама съвсем откровенно и вместо да дариш нещо - да го бутнеш в коша за боклук. Бе ша им давам на тез.. Та да ви кажа по тоя повод предпочитам Мегз съвсем лицемерно да храни хората, ма дори и само веднъж в годината. И за да видя как го прави и от своя страна лицемерно да я поздравя и да и се подмажа ще кажа, че искам да снимат клип или цяло предаване по тоя повод.

Предпочитам също, същата тая Мегз да чисти имидж и лицемерно да събира пари от лицемерни благотворителни кампании и съвсем лицемерно да помогне на някой да си плати сметката за ток, за лекарства - щото тука са безплатни между другото, за дрехи и за каквото и да е.

Искам съвсем по детски, ама така лицемерно да продължава да си обича мъжа и семейството щото тука всички си снимат семействата и децата и си слагат снимки заедно, а у нас е голям филм. Съвсем искренно си ги крием щото те съвсем искренно ни излагат или ни пречат да боднем нещо чуждо. И защо така предпочитам Мегз лицемерно да ми се усмихва и лицемерно да ме пита как съм вместо съвсем искренно некви да ме хейтят!! Ама за съжаление това беше и главната причина да си тръгна от България - цялата тая искреност не ми понася!!

Show you respect Megz!! За дето не спираш да понасяш таз искрена помия и омраза.. Аз пък - Love you!! Останалите там - искренните мамини те - пожелавам ви мъжете и жените ви да ви "уважават" по често ей така фейк.. вместо съвсем искренно да ви обръщат гръб вечер преди блаженно да захъркат!!", написа Александра в профила на Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.