След чудовищната трагедия: Разплаканата Емилия разтърси мрежата! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/sled-chudovishtnata-tragediya-razplakanata-emiliya-raztarsi-mrezhata-oshte-podrobnosti/50385 Goreshto.net
След чудовищната трагедия: Разплаканата Емилия разтърси мрежата! (още подробности)

Емилия разплака стотици потребители в мрежата с думите си!

Поп фолк дивата Емилия не е на себе си след трагичната загуба на Феди Башур. 19-годишният син на любимия й Жорж Башур издъхна в болница "Света Анна" преди ден. Припомняме, че преди дни тримата катастрофираха зверски на АМ Тракия. Автомобилът беше управляван от Феди Башур, който бе и с най-тежки наранявания. Момчето получи фатално увреждане на мозъка и изпадна в кома. Преди ден лекарите успяха да го извадят от комата с всички възможни средства, но за жалост Феди не издържа дълго. Баща му Жорж Башур и Емилия са съсипани и молят да бъдат оставени на спокойствие в мъката си. Ето какво написа певицата в мрежата, с което разплака стотици потребители. Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете. Което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно, със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа.... В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат. Дължиш им го... И ние ще продължим...Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!", написа през сълзи Емилия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.