След гнева по Тото, Евгения Борисова очарована от Дара! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/sled-gneva-po-toto-evgeniya-borisova-ocharovana-ot-dara-vizh-tuk/51807 Goreshto.net
След гнева по Тото, Евгения Борисова очарована от Дара! (виж тук)

Евгения Борисова поздрави Дара само ден, след като направи на 2 стотинки Тото от СкандаУ!

Дизайнерката Евгения Борисова разсипа Тото от СкандаУ преди ден. Днес обаче тя доказа, че е обективна и може да раздава и похвали. Ето към кого и защо са адресирани те:

"Днес реших да напиша вдъхновяващ пост. За всички онези, които са отегчени от толкова излишна показност и простащина в медиите, за всички които вярват, че има младо и талантливо поколение лишено от комплекси за килограми, екстеншъни и силикон, за всички за които възпитанието е основната визитка в общуването с хората, за всички онези които които вярват че образованието и духовността са водещ фактор, за всички онези които вярват че талантът е по важен от сеира и за всички онези които умни или не толкова, красиви или не толкова, смирени или бунтари имат своето място в обществото и допринасят нещо за него със своята дейност.

Твърде много отделих на лошите примери вчера. Работя с много популярни хора и много от тях искам да поздравя за възпитанието и скромността, тези които наистина могат да са мои деца - Тита, Дара Екимова, Айлин Бобева, Ивелина Чоева- създала приложение против домашното насилие и други. Те са надеждата ми че има ново поколение от вдъхновители. От кръговете на плеймейтките също уважавам много момичета, като Злати Димитрова и Ели Кучкова. Пиша техните имена за да ви покажа, че нямам нищо против момичета, които са станали известни от такива конкурси, важно е как ще използват връхлетялата ги популярност. Галантността на изпълнители като Венци Венц, на когото връчих награда преди дни за хит на годината, те също са представители на новата музика и поколение, но с различна енергия. Млади изпълнители, чийто имена не помня но съм впечатлена от вежливостта им когато общуваме.

Работила съм почти с цялата фолк гилдия затова няма да обобщавам кой и какво притежава като качества, но е факт че с много от тях съм приятелка. Не заклеймявам никой и не соча с пръст никой. Не осъждам изборът му и начинът му на изява в публичното пространство докато пряко или косвено не се сблъскам с поведението му или не бъда засегната от негово действие.

Не съм експерт по човешките поведенчески реакции и не се стремя да бъда, а просто изказвам мнение на стената си. Последното, което искам да си припиша е ролята на съдия, освен ако постъпката на някой не ме е засегнала по някакъв начин, не е разклатила моралните ми устои или не съм преценила, че примерът който дава като звезда е недостоен / може да изкажа личното си мнение на стената си във фейсбук/. Не съм безгрешна и идеална, но и никой от нас не е.

Важното е да се стараем и да се учим от грешките си. Не се срамувам от външният си вид и в ежедневието си ходя без грим, защото се обичам и харесвам такава каквато съм и не искам хората да виждат в мен парче пластмаса или да провокирам мъжката половина с голо тяло и евтини скандали, а обичам смислените разговори и творческата същност в човека, обичам доброто възпитание и да научавам по нещо ново от събеседниците си.

Харесва ми да ме изненадват хората с нещо позитивно. Обичам, децата, животните, възрастните хора и като цяло възпитаните хора. Общуването ми с тях не е по критерий кой колко е известен, а заради енергията която има в тях и посланията, които отправят с действията си!", коментира Евгения Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.