След като Бойко окончателно я изрита, Натали пак се върна при богатия турчин Доан

https://goreshto.net/novini/sled-kato-boyko-okonchatelno-ya-izrita-natali-pak-se-varna-pri-bogatiya-turchin-doan-2/47212 Goreshto.net
След като Бойко окончателно я изрита, Натали пак се върна при богатия турчин Доан

Русокосата синоптичка сама се натресла в кревата на бившия си, той от немай къде я прибрал
Черни облаци са надвиснали над русата глава на Натали Трифонова. След като експремиерът Бойко Борисов окончателно я натири от спалнята си, синоптичката се принудила да се върне с подвита опашка при ученическата си любов – силистренския баровец Доан Хасан. Той също не умирал от ентусиазъм да прибира огризките от премиерската трапеза, но хитрушата приложила изпитан стар номер – вмъкнала се гола в кревата му. Заварката станала по време на сватба на обща приятелка. Като научила, че бившият й ще присъства, Наталка си изпросила покана за да е заедно с турчина в баровския хотел в Равно Поле.

Креватният трансфер станал по съвет на майката на Натали. Засуканата госпожа дала на щерка си да разбере, че парите, които Бойко й дал на изпроводняк скоро ще свършат и няма кой да подсигурява лъскавия живот, на който двете били свикнали.

Натали дълго време се залъгваше, че ще стане титулярка в спалнята на Борисов, виждаше се даже като бъдещата му съпруга и не се свенеше сама да пуска клюки за връзката им. Действителността, разбира се, се оказала доста по-различна. Кадърът на bTV не била нищо повече от мимолетно забавление, а вече била заместена от нова и доста по-представителна конкурентка, редят завистниците. За Натали останала лошата слава и опасността да остане без богат покровител, тъй като всички перспективни мачовци се страхували да припарят до нея, за да не тръгне приказка, че са взели жената на най-силния човек в държавата.

Ето защо синоптичката нямала друг избор освен да пристане за кой ли път в кревата на Доан Хасан. Макар семейството на бизнесмена да е родом от Силистра, младежът и Натали се запознали на ученическата скамейка в елитна столична гимназия, където и двамата завършили средното си образование. Доан бил познат сред приятели и бизнес партньори като отговорен, много умен и мъж с голямо сърце. Може би точно заради добрината си той прощавал изневерите на перхидроленато бръмчалка и я приемал на драго сърце обратно. Преди години Доан спасил баща си от тежка болест, подлагайки се на животозастрашаваща операция за да му дари част от черния си дроб, разказват близки до богатото семейство.

Не е ясно дали този път консервативната фамилия от Силистра няма окончателно да се противопостави на връзката на Доан с разкрепостената и крайно компрометирана Натали, шушукат техни съграждани и се молят Трифонова да не забременее междувременно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.