След Ню Йорк: Виж къде се глези семейство Халваджиян! (РАЗБИВАЩИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/sled-nyu-york-vizh-kade-se-glezi-semeystvo-halvadzhiyan-razbivashti-snimki/49614 Goreshto.net
След Ню Йорк: Виж къде се глези семейство Халваджиян! (РАЗБИВАЩИ СНИМКИ)

Семейство Халваджиян си спретна такава ваканция, че мнозина биха завидели!

Семейство Халваджиян със сигурност знае как да работи, но и как да почива. Доказателството за първото е ясно и видимо за всички, а за второто личи от интернет клюкарника Фейсбук, където Маги и Кремена направиха разкошната си ваканция всеобщо достояние.

Припомняме, че семейство Халваджиян замина за САЩ почти веднага след рождения ден на Кремена Халваджиян, чиито съпруг Маги Халваджиян зарадва с приказно пътуване.

[caption id="attachment_6401" align="alignright" width="300"]семейство Халваджиян Семейство Халваджиян определено знае как да се забавлява и отдъхва[/caption]

Семейство Халваджиян прекара няколко седмици в Ню Йорк, където за разлика от до болка познатите ни чалга "звезди", арменците не хукнаха да обикалят бутиците и да се товарят като магарета с поредните торби с парцалки, а предпочетоха да разгледат всички забележителности, да посетят спектакъл на Бродуей и просто да си напълнят душите.

Изненадата за симпатизантите на семейство Халваджиян е, че след Ню Йорк, те не хванаха самолета за родината, както предполагаха някои медии, а отпрашиха към нови хоризонти. Маги, Кремена и синът им Бедрос Халваджиян посетиха свои приятели в слънчевия Маями, където със сигурност се забавляваха до припадък.

[caption id="attachment_6402" align="aligncenter" width="168"]Маги и Кремена в приказния Маями Маги и Кремена в приказния Маями[/caption] [caption id="attachment_6403" align="aligncenter" width="300"]Вместо бутиците, Халваджиян обиколиха музеите на Маями Вместо бутиците, Халваджиян обиколиха музеите на Маями[/caption] [caption id="attachment_6404" align="aligncenter" width="168"]Кремена на фона на величествения океан Кремена на фона на величествения океан[/caption]

А, както се казва - най-хубавото остава за десерт. В момента семейство Халваджиян се намира в екзотично Мексико, където Маги и Кремена успяха да заснемат дори крокодил отблизо.

[caption id="attachment_6405" align="aligncenter" width="168"]Хоп, снимахме и крокодил Хоп, снимахме и крокодил[/caption] [caption id="attachment_6406" align="aligncenter" width="300"]Приказно Мексико за приказно семейство Приказно Мексико за приказно семейство[/caption] [caption id="attachment_6407" align="aligncenter" width="173"]Кремена показа любимото си място на плажа Кремена показа любимото си място на плажа[/caption]

Слънце, океан и почивка с коктейл под палмите - и това ако не е кеф...! Но не всичко зависи само от финансите, а и до желанието. Което при семейство Халваджиян явно е в изобилие. Ако ще е гарга, май трябваше да е рошава, нали така?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.