След скандала с Мария: Екип на Вип Брадър усмирява Мегз в Къщата! (дизайнерката се тресе в истерия - ВИЖ ТУК)

https://goreshto.net/novini/sled-skandala-s-mariya-ekip-na-vip-bradar-usmiryava-megz-v-kashtata-dizaynerkata-se-trese-v-isteriya-vizh-tuk/50021 Goreshto.net
След скандала с Мария: Екип на Вип Брадър усмирява Мегз в Къщата! (дизайнерката се тресе в истерия - ВИЖ ТУК)

Миглена Каканашева - Мегз изпадна в шокиращо състояние пред съквартирантите!

Чудовищният скандал, който се разигра между Мегз и Мария след номинациите във Вип Брадър 2017, доведе до още по-шокиращи последици. Дотолкова, че се наложи екип на формата да усмирява дизайнерката в Къщата. Припомняме, че Миглена Каканашева и Мария се нахвърлиха една срещу друга като ранени зверове. А думите, които си казаха, не прилягат на добре възпитани, камо ли интелигентни хора. За каквито й двете се изживяват. На Мегз й дойде в повечко да слуша как Мария хули дрехите й и фабриката й в Раковски. "Каква бизнес дама си ти бе, миличка?! С твоите роклички, които продаваш за 79 лева. И с цехчето ти в Раковски", изсмя се бившата г-жа Гущерова.

А Мегз подивя и моментално й хвърли в лицето като звучен шамар: "Аз поне си изкарвам парите сама. А ти, ти си компаньонка - ярка и изявена. Не знам как имаш очи да говориш като отлично знаеш как си вадиш ти парите. Знаеш, нали?! Аз поне не стоя на една маса с още 13 златотърсачки и не обгрижвам един богаташ", опули й се Миглена Каканашева.

Антон Стефанов, Даниел Петканов, шеф Петров и няколко от останалите съквартиранти се опитаха да прекратят скандала между двете, а Мария се закани да прати Мегз в съда за думите й. Малко по-късно обаче настанал истинският ад, разкриха източници от кухнята на медията. Мегз не успяла да забрави обидите на Мария за кариерата й на топ дизайнер и изпаднала в типична истерична криза. Всъщност това не й се случва за пръв път в живота. Каканашева започнала да говори тройно по-бързо от обикновеното като думите се съчетавали с все по-силен плач. В един момент тя се тръшнала на дивана в хола и не искала нито да яде, нито да пие, нито да си легне. Не спирала да крещи по Мария: "Тя ще ми каже на мен, която работя от сутрин до вечер. И сама съм си изкарала всичко, с труда си и този на семейството ми. Нещастно човече такова! Веднъж като изляза и ще видим кой кого", през сълзи викала Мегз. В един момент тя започнала така да трепери и да се тресе от нерви, че се наложило в Къщата да влезе екип на формата, за да я усмири. Бил проведен и разговор с психолог, който винаги е налице при подобни кризисни ситуации. Поне този път Мегз не е пожелала да напусна сама Вип Брадър 2017. Тя обаче е една от номинираните и ще видим дали ще остане в предаването след предстоящите елиминации в понеделник.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.