След скандала с Жени Калканджиева: Мегз направи разкритие през сълзи!

https://goreshto.net/novini/sled-skandala-s-zheni-kalkandzhieva-megz-napravi-razkritie-prez-salzi-2/50802 Goreshto.net
След скандала с Жени Калканджиева: Мегз направи разкритие през сълзи!

Мегз пусна официално изказване след скандала с Жени Калканджиева!

Дни след шокиращия скандал и обидите от Жени Калканджиева по време на Седмица на модата, Мегз даде своето становище. Тя направи официално изказване по темата, а истината бе изречена през сълзи. Ето какво сподели Миглена Каканашева:

"МЪЛЧИ ТЪПА П...ТКО (с У)... Пиша този пост и рева не само, защото това наистина е грешката на моя живот, а защото ме боли до задушаване. От гърлото до корема всичко ме стяга и ми идва да умра. Срам ме е.

Като малка вярвах,че ще променя света,а сега съм в криминалните хроники - сключила споразумение за условна присъда. Егото и невъздържаността са лоши учители. И моята история може да ви бъде добър пример за това. Аз имах всичко и за малко не го загубих, защото казах на мъжа си: “Моля те направи нещо. Подписала съм от глупост най-тъпия договор на света и вече съм платила 200 хиляди за кола, която струва 100”. И мъжът ми направи. Ходи, говори, опита се с добро. Оказа се, обаче, че с 200 платени остават още 100... И ние направихме най-голямата глупост. Решихме да се САМОРАЗПРАВИМ. Разглобихме една кола и я обявихме за открадната. С цел да си вземем поне всички нови части, които бях купила преди няколко месеца и да я зарежем някъде и тя да се намери без тях. Представяте ли си-дори не знам какво сме си мислили. Така ни се струваше, че е справедливо... Пет часа след обявяването колата беше открита. Бяхме платили 200, платихме още 200 за колата. Мъжа ми лежа 5 месеца в ареста. Даже няма да ви казвам колко загубихме в личен и финансов аспект. За малко не се разделихме и за малко не фалирахме.

Само ако знаех тогава. Щях да им подаря и частите, и тъпата кола,и още каквото искат. Но тогава имаше едно голямо Его,което търсеше справедливост.

Хора, съжалявам и платих най-тежката цена, за да науча уроците си. И повярвайте ми, иска се много преглъщане, за да продължиш напред-особено когато си публична личност и всеки те сочи с пръст. За да започна да се виждам отново като достоен човек аз промених изцяло живота си. Започнах да правя неща, които смятам за значими за средата и обществото, в което живея.

#АКТИВНОДОБРО дава втори шанс на ненужните вещи и дарява пари за живот на болни хора. Но за мен то беше моя начин да се излекувам и продължа. С него аз повярвах, че имам право на втори шанс за нов живот. И отново започнах да мечтая, че мога да променя света.

Имате право да ме съдите. Аз съм си виновна. Но това не прави каузата ми лицемерна. Всеки има правото да се поправи и продължи достойно", заяви през сълзи Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.