След толкова години: Коцето направи брутално разкритие за Райна! (гордото Пиле е в несвяст, истината шокира)

https://goreshto.net/novini/sled-tolkova-godini-koceto-napravi-brutalno-razkritie-za-rayna-gordoto-pile-e-v-nesvyast-istinata-shokira/50108 Goreshto.net
След толкова години: Коцето направи брутално разкритие за Райна! (гордото Пиле е в несвяст, истината шокира)

Коцето определено не може да си държи езика зад зъбите, белята ли си търси с Райна!

Коцето без съмнение е голям чаровник и майтапчия. Но очевидно е лишен от всякакво чувство за такт и трудно успява да си държи езика зад зъбите. Толкова години след края на връзката му с Райна, певецът не се сдържа. И пусна страшна бомба.

Вероятно, без да иска, Константин направи шокиращо разкритие за себе си и Райна. А именно - призна, че докато са били заедно й е слагал огромни рога с... Надето. Да, точно за настоящата му съпруга става дума.

Коцето изневерявал на гордата и самолюбива македонка с тази, която впоследствие прави своя съпруга. Оказа се, че двамата с Райна още се водели сериозна двойка, когато той се запознава с Надя. Миловидната, нежна и деликатна блондинка моментално му взела акъла. "И как няма. Надето е пълна противоположност на Райна. Далеч по-обрана и спокойна е. При нея няма ревности, истерии и скандали. Омагьоса го тотално и известно време я караше паралелно и при двете. Докато накрая не осъзна, че Надето е жената за него", коментират познати на Коцето. Чудят му се обаче на акъла, как така се е изтървал и е казал истината след толкова време. Белята ли си търси или гнева на бившата?!... "Знаете колко тънкообидна е Райна. Как можа да се изтърве с това разкритие, брутално е. Какво ще си кажат хората - седяла и го чакала, а той я правел на луда", шушукат източниците. Всъщност и самият Константин май се усети в интервюто си наскоро, но беше късно. "Нали преди имах една друга жена, с която обаче се охлаждаха отношенията ни. И докато там се охлаждаха, тук с Надето пък се сгряваха. Е, не беше много време това нещо, примерно една година. Де факто тя беше бременна към 8-ия месец на сватбата ни, което значи малко повече", разбъбри се певецът и "омаза пейзажа", пише "Уикенд". След това явно разбра, че е стафил жестоко и смънка още нещо с недомлъвки. А накрая замаза положението с вечната си широка и чаровна усмивка. Всъщност паралелната връзка на Коцето с Надя, докато е бил с Райна, не е единственото прегрешение на симпатягата. Отдавна се говореше как неведнъж карал Пилето да пролива горчиви сълзи като си веел байрака и "оправял" различни красавици. Ами желан мъж, какво да се прави...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.