Случи се: Светлана сбъдна най-голямата мечта на Гущеров! (Християн плаче от щастие, а Мария изстина - снимки)

https://goreshto.net/novini/sluchi-se-svetlana-sbadna-nay-golyamata-mechta-na-gushterov-hristiyan-plache-ot-shtastie-a-mariya-izstina-snimki/49981 Goreshto.net
Случи се: Светлана сбъдна най-голямата мечта на Гущеров! (Християн плаче от щастие, а Мария изстина - снимки)

Християн Гущеров не е на себе си от щастие, Светлана Василева го дарява с най-ценното!

Малко повече от месец. Това е времето, през което Християн Гущеров и Светлана Василева са заедно като официална двойка. Както знаем, двамата вече живеят заедно в палата на милионерския наследник. И са повече от влюбени, въпреки писанията, че бившият съпруг на Мария ползвал Светлана само за забавление. Самият факт, че я покани да живее с него, говори красноречиво сам по себе си. Но това, което разкриха близки до Светлето днес, направо надхвърли очакванията на всички.

Оказа се, че плеймейтката ще дари Християн Гущеров с това, за което винаги е мечтал. А именно... рожба. Светлана Василева е заченала от бившия Мечо на Мария, но се опитвала всячески да пази в тайна състоянието си. Тъй като още се намира в първите седмици на бременността си.

Може би не е трябвало да споделя пред никого, защото "услужливи" източници моментално "снесоха" новината, която избухна като бомба. Към момента Светлана Василева си е правила само тест за бременност, който се оказал положителен. Тя още не е ходила на гинеколог, но щастливият Християн Гущеров вече бил запазил час и то при най-добрия в столицата. "Хриси е на върха на щастието, той просто лети. През целия му брак с Мария искаше да стане татко и затова се грижеше за Марая като за свое родно дете. Тя обаче така и не взе присърце мечтата му. Явно парите и охолният живот й бяха достатъчни", коментират източниците. Припомняме, че самата Светлана Василева наскоро призна в интервю, че е готова да роди не едно, а две деца на своя любим. Дали тогава е била наясно, че вече е заченала първото, не се знае. Фактът е, че двамата са адски щастливи, а Гущеров трепери над нея така, сякаш е от порцелан. Разбира се, новината може да е зарадвала едни, но определено накара други да си глътнат езика. Пайнерката Мария била потресена от чутото и буквално изстинала, щом слухът стигнал до ушите й. Но така е - когато ти се откажеш от нещо, то друг ще го намери, за да го оцени и да му се радва. Очакваме и скоро да ни съобщят за сватба - Светлана вече е била булка във фотосесия и й отива.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.