Случващото се между Мариан и Пламен буди подозрения

https://goreshto.net/novini/sluchvashtoto-se-mezhdu-marian-i-plamen-budi-podozreniya/49137 Goreshto.net
Случващото се между Мариан и Пламен буди подозрения

Мариан Кюрпанов е непрестанно с Пламен Медаров

Неразделните във ВИП Брадър Пламен и Мариан са такива и извън Къщата. Двамата са засичани непрестанно заедно. Предвид слуховете за ориентацията на Кюрпанов, започнаха сериозни подозрения дали двамата не са преминали от приятелство към нещо друго. Тези съмнения се подсилват и от няколко снимки, на които папараци са уловили двамата в доста близки физически моменти. Разбира се, понякога алкохолът може да има подобни ефекти, но истината за случващото се между тях буди сериозен интерес.

[caption id="attachment_2700" align="alignright" width="300"]dwoika? Двойка ли са Мариан и Пламен?[/caption]

По принцип Пламен Медаров се води напълно нормален мъж, който има жена и дете. Освен това той има имидж на плейбой, като се заговори дори, че има любовни отношения с Ирина Флорин.

Мариан Кюрпанов също твърди, че е напълно нормален, но различни слухове за случки от живота му говорят друго. Фотомоделът си падна по Лияна по време на риалити шоуто и се говореше, че нещата са се задълбочили след края на предаването. Това обаче не уби напълно слуха, че Мариан си пада едновременно по жени и мъже, както доста хора от неговата професия.

Дали между Кюрпанов и Медаров има нещо по-спецдиално, оставяме всеки да прецени сам пред себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.