Смайваща Крисия Тодорова разтърси Орлин Горанов /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/smayvashta-krisiya-todorova-raztarsi-orlin-goranov-video/49219 Goreshto.net
Смайваща Крисия Тодорова разтърси Орлин Горанов /ВИДЕО/

Крисия Тодорова отново възхити "Шоуто на Слави", този път с Орлин Горанов

Толкова велика, че и Орлин Горанов не устоя пред таланта на Крисия Тодорова. Големият певец излезе с малката сладурана в дуетно изпълнение на култовата "Светът е за двама", видя и чу Goreshto.net.

Всички зрители просто настръхнаха по време на песента. Крисия и Орлин Горанов се допълваха страхотно по време на цялото изпълнение. Гласовете им се преплетоха в един, а най-великото се оказа, че малкото момиче не изнемогна пред великия певец. Напротив, пееше рамо до рамо с него, въпреки че в дуетите често единият изпълнител взима превес над другия.

[caption id="attachment_3351" align="alignright" width="300"]Todorova-Goranov Орлин Горанов целуна нежно по бузата Крисия Тодорова[/caption]

През цялото време Орлин Горанов и Крисия Тодорова бяха обърнати един към друг, с което показаха и добро сценично сработване. Накрая емблематичният певец се наведе на едно коляно, прегърна малката сладурана и я целуна. Така публиката направо се трогна от жеста на Орлин Горанов към разградската принцеса.

Предстои само един концерт до избора на партньорка на господин Андреев. Днес трите деца ще изпълняват български песни. От Ку-ку бенд вече загатнаха, че и трите песни са култови за българската музика. Какъв по-хубав завършек на невероятния конкурс от това да ъде изцяло на български език. Със сигурност и Орлин Горанов приветства решението на Слави Трифонов, стискайки палци за Крисия Тодорова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.